Allmänt

Över och förbi

Nu har jag sett alla sex säsongerna av ”Outlander”. Vad ska jag nu göra? 😉 (Sitta och vänta på säsong 7, förstås.) Det finns kanske annat jag kan fördriva tiden med, om jag verkligen anstränger mig? Städ & tvätt & disk, t ex… 🙄

I fredags var jag och A på kurs i K, för att lära oss det nya webbverktyget vi ska börja arbeta med, så snart det bara är möjligt. Det var mycket att gå igenom under en enda dag, men jag tror vi fått en bättre grund nu att stå på, när vi ska börja få igång webbredaktörerna.

Lördag var TV-dag och söndag åt jag surströmming. Äntligen! 🙂 Jag hade köpt mandelpotatis, som var väldigt svart i skalet. Däremot var den fin när jag skalade den kokta potatisen, och den smakade som den skulle. Strömmingarna var inte de bästa jag ätit men de var goda ändå. Ryggbenet släppte lätt, även om burken kunnat lagras fram till nyår eller så. Jag får väl köpa en till burk. 😉

Jag var borta en dag och jobbmailen var full av krafs! 😯 Rensat bort mycket direkt, men har ändå många mail kvar att ta itu med idag. Lite annat har också dykt upp medan jag var borta, men inget som inte kan vänta.

A hade delad tur igår, och kom förbi. Jag varnade honom att jag inte hade någon lunch planerad, då jag skulle äta surströmming sedan han gått, så han fick fixa sin egen lunch i thaimatståndet längre ner på gatan. Katterna kom in och tittade på honom, innan de sprang ut igen – men de tordes i alla fall komma in! 🙂 Det tar sig! Snart kan han vara kattvakt igen! 😉