Allmänt

Försök

Jag försökte hitta en ny serie att följa igår, efter tips från min kollega A. Tja… Den serie jag började med fyller ut höstkvällarna framför TV:n, men jag somnade ifrån den hela tiden, vilket inte bådar gott för kvarvarande avsnitt. Nåja, vi har inte samma smak, men jag vill ändå se serien till slutet (det är bara ett fåtal avsnitt) för att se hur det går för deltagarna. (Tills jag hittar något intressantare.)

Dessutom gjorde jag en ytterst snabb handelsrunda efter jobbet, typ fyra varor, men nu är middagen för idag räddad: kyckling. Jag hade kall potatis att steka upp tillsammans med köttbullar och lök till middag igår, men blev akut sugen på kyckling när jag handlade. Passade då på att köpa frusen kyckling, som får tina till idag.

Jag har börjat lyssna på en deckare av Peter James, ”Hitta dem döda”, med kommissarie Grace i huvudrollen. Nu har min bild av hans utseende förändrats betydligt, eftersom jag sett TV-serien där han inte alls ser ut som jag föreställt mig. 😉 Så går det jämt med karaktärer från böcker, men det kan jag väl inte vara ensam om?

Mötesdag idag igen. Först ett möte hela fm och sedan ett halva em – tror jag. Jag är inte riktigt säker på om jag ska vara med på em-mötet, men det får jag kolla närmare på sedan. Nu ska jag förbereda mig inför fm-mötet, eftersom det är jag som kallat till det. 😉

UPDATE
Haha! 😆 Jag är mer än lovligt tankspridd! Efter fm-mötet såg jag att jag hade ett missat samtal på jobbtelefonen. Ett mobilnummer jag vagt kände igen, men inte kunde placera. Nåväl, jag plockade på mig jobbrösten och ringde upp, presenterade mig, och lyssnade på personen. Det var en bekant röst – min sons…! 😳 Inte undra på att numret verkade bekant! 😆

För att förtydliga det hela: det är så länge sedan jag ringt honom från en annan telefon än min mobil – där han heter sitt namn, inte mobilnummer – att jag inte kände igen numret fast han haft det i många år. Jag kan inte rabbla siffrorna i rätt följd, men mina fingrar går automatiskt rätt på telefonens knappsats.