Allmänt

Svart hål

Jag vet inte om jag berättat det tidigare, men jag har ett svart hål i köket. Det slukar kvartar. Jag tittar på köksklockan, vänder bort blicken, tittar igen – och vips har det gått en kvart! 😯 Det är jag van vid, men i somras fick jag plötsligt ett svart hål även på altanen; ett svart hål som slukar saker.

Jag tappade en tändare, hörde hur den studsade in under stolen, men när jag böjde mig ner för att plocka upp den fanns den inte där! Den fanns ingenstans!?! Jag kollade de små mellanrummen som är mellan altanens bakre bräda och väggens panel, ifall den kunnat falla ner där och hamna under altanen, men nej. Där var en balk som höll uppe altanen, som gjorde att inget kunde falla igenom. Tändaren var – och är – spårlöst försvunnen?!? 😯

Valet har nu varit men det är inte klart än. Det blir spännande på onsdag kväll/ torsdag, då alla poströster är räknade. Det är otroligt jämnt mellan blocken just nu, enligt nyheterna jag såg i morse. Ja, ja. Vi får väl se hur det går. B skulle vara röstmottagare och -räknare igår, så jag undrar när hon kommit hem, egentligen. Förhoppningsvis får hon vila idag.

Jag måste fara och handla idag. Nu är det verkligen slut i skåpen, jag vet inte om jag får ihop ens en enda lunch (för en person)… Trots att jag skulle handla redan i fredags, har jag lyckats skjuta upp det hela helgen, främst genom att äta ute. Så länge jag har kaffe, kattmat och cigg hemma, kan jag skjuta upp handlandet. Nu börjar kattmaten vara på upphällningen, så jag måste verkligen ta mig i kragen efter jobbet. 😳

Det blev inget IKEA för mig den här helgen, kanske nästa helg. Eller också skjuter jag upp det ännu längre. Jag får se. Det är inget brådskande, utan mest bara för att komma iväg och se/ göra något annat. Soffan och TV:n står kvar när jag kommer hem igen. 😉

UPDATE
Tjooohoooo! Killen-i-Grillen är tillbaka! 🙂 Äntligen kunde jag ta mig ett skrovmål till lunch, istället för att vara tvungen att handla på affären redan under lunchen. Grillen har varit stängd ett par veckor, men nu är han tillbaka igen! (Och jag är mätt & belåten efter lunchen.)