Allmänt

Snart

Helgen närmar sig! Jag har gomorrat åt M i morse, då jag lyckades pricka in henne. Annars har jag varit i otakt med henne hela veckan, men just idag stämde vi överens. Varje vardagsmorgon kommer hon till jobbet precis när jag morgonröker första gången, men jag har antingen varit för sen eller för snabb de andra dagarna.

Det är lustigt, att även om jag är för snabb för M så är jag ändå sen till jobbet. Senare och senare för varje dag, känns det som. Tur vi har flex, annars skulle nog chefen plocka in mig på rummet för annat än lönesamtal… 😳

Jag gjorde min medborgerliga plikt igår, och gjorde undan att rösta. Det har jag tänkt göra hela veckan, men det har inte blivit av förrän nu. Det är skönt att veta att jag slipper köa på söndag, utan kan istället t ex åka till IKEA. Eller ligga kvar på soffan framför TV:n. Whatever – nu är det gjort!

Idag ska jag försöka förarbeta så många dokument jag kan, så jag kan jobba hemifrån någon dag nästa vecka. Till vissa ärenden behöver jag tillgång till skrivare eller pärmar, o s v, men de dokument jag förbereder behöver jag bara datorn till. Jag får se vilken dag det blir, det beror lite på vad som kommer in under dagen idag.

När det nu blivit kallare märker jag att katterna är mer inomhus. Faktiskt kom båda två in före 18 igår, åt middag, och gick upp och lade sig (i sovrummet). Där har de stannat till 6 i morse, då de ville gå ut. Väl ute satt de hopkurade och morgonfrusna på altanen en lång stund, innan de började röra på sig. Nu blev båda kvar ute när jag for till jobbet, men de kommer nog in när jag far hem på lunch.