Allmänt

Nu är det kört – igen

Hösten är äntligen ordentligt på plats, med kalla nätter och gula björklöv som börjar breda ut sig över gräsmattan och altanen. Jag gillar ju hösten, så det har jag längtat efter! Vad jag däremot inte har längtat efter är att få arbetsbördan fördubblad – igen.

En kollega blir borta ett par veckor, så A och jag får ta över hennes arbetsuppgifter – förutom våra egna. Nå, det går nog även den här gången – been there, done that – men det sliter på oss andra. Alla har fullt upp med sitt eget, men det går att pressa in lite mer under en kort period. Det kanske inte blir så noggrant gjort, men det blir gjort.

Jag och A har enats om att ta all plustid på flexen som övertid istället, annars syns det inte hur mycket extra jobb vi får. Igår satt jag till strax före 18 för att hinna göra det som absolut måste vara klart till idag, sedan får vi se hur länge det blir ikväll. Ett plus är att jag inte har några möten inplanerade imorgon, så jag kan ägna mig åt skrivbordsjobbet helt och hållet under fredagen.

Men jag ska inte gnälla, trots allt är det roligt på jobbet; mer vissa dagar än andra. Igår var en rolig dag, då jag under de möten jag var inbokad på fick bra respons på det jag hade att framföra. Jag har även andra saker att ta upp under andra möten, som kommer senare, och hoppas de blir lika väl bemötta.

Under den kommande helgen kanske jag ska åka till IKEA. Jag är i valet och kvalet; gå in och shoppa, eller köra click & collect? Min shoppinglista därifrån har först ökat, sedan krympt, men nu är den nog rensad på allt onödigt. Faran med att gå in och shoppa är att det lätt ramlar ner olistade saker i varuvagnen… 😉 Samtidigt är det roligare att gå in, än att bara köra fram och tillbaka dit (12,5 mil enkel väg – det blir mycket ljudbok efter vägen). Jag får se hur jag gör.

Det kanske inte ens blir den här helgen, då jag har en viss förmåga att skjuta upp saker. *rycker på axlarna* Det är inga brådskande grejer, men jag vill se och göra något annat än det vanliga hemmavid. Annars har jag ju alltid tvätt att vika, ifall jag ledsnar på TV:n. 😆

2 kommentarer på “Nu är det kört – igen”

  1. Vill bra varna för att IKEA har ökat priserna rejält!
    Nu kostar det 1200kr att köpa ”ingenting” – förut kunde man få ”ingenting” för 700…

    1. Hupp! 🙁 Det tänkte jag inte på!
      Inte nu för att priserna brukar hejda mig 😉 men det kan vara bra att hålla i minnet.

Kommentarer är stängda.