Allmänt

Fredag, härliga fredag

Helgen närmar sig, med ett eventuellt IKEA-besök (jag har inte bestämt mig än) och gråväder, med eller utan regn. Katterna firar höstvädret med att sova ute på altanen så mycket de kan, speciellt Siri. Hon rullar ihop sig och fluffar upp all päls, och sedan sover hon gott i den friska luften på altansoffan. Sigge var ute hela natten men kom in i morse, där han stupade i fåtöljen efter nattens eskapader. (Jag var ute vid midnatt och rökte, och då såg jag en grannkatt smyga iväg runt husknuten, medan Sigge kom upp på altanen.)

Jag kämpar på så gott det går med allt extrajobb som samlats på hög. Inte nog med att en kollega är sjuk, så vi andra får dela på hennes ärenden, utan för ett par dagar sedan bröt intranätet ihop och behöver åtgärdas snarast möjligt. Dessutom behöver vi komma igång med ombyggnationen av den externa webben, så snart jag hunnit kolla och godkänna ett av de tre förslagen. Som jag tidigare sagt; vilken tur att jag inte har något socialt liv. Ha ha ha. *ironisk*

Igår åt jag resterna av fisksoppan jag gjorde i förrgår. Hupp, den hade blivit ordentligt stark när all den röda currypastan fått mogna en dag! 😯 Nå, jag gillar ju stark kryddning, så då vet jag till nästa gång att jag kan behärska mig lite grann. Alternativt ha t ex creme fraiche att klicka i tallriken (eller vispa i hela kastrullen).

Vårt telefonsystem är lite finurligt. Man kan sätta vissa personer på sin VIP-lista, vilket betyder att de kan ringa även om jag enligt telefontablån är ”upptagen”, d v s inte har telefontid. Vi på min avdelning har lagt till varandra, men nu har jag även lagt till ett par chefer, så de når mig när det behövs. Annars går det ju alltid att maila, men jag kanske inte ser att jag fått nya mail om det är brådskande ärenden.