Allmänt

Planer och planering

Jag har så många planer, och viss planering av dem – men får ändå ingenting gjort… 🙄 Nå, vilken dag vecka månad som helst kommer jag att börja med det jag planerat, och bara jag kommer igång går det bra. Jag har väldigt dålig startmotor, det är ett välkänt faktum. 🙄

Veckans matsedel blev snabbt fixad, men jag får se vad som följer med mig hem efter att jag handlat idag. Det kan bli ändringar i matsedeln, som vanligt. Jag måste i vilket fall som helst köpa kattmat, för om blickar kunde döda… Kattmaten (blötmaten) tog slut igår och det var två VÄLDIGT sura typer som gnällde och gnydde åt mig i morse. Vadå äta torrisar? Inte vi, inte! 😉

Ooof, nu kom jag plötsligt ihåg att jag glömde ta med mig soporna ut när jag gick i morse! Jag hade lämnat påsarna i köket, istället för att parkera dem framför ytterdörren (som jag brukar), för att spara några steg. Ja, ja. Jag får ta ut dem under lunchen. Påsarna går ingenstans, och katterna är ute, så ingen kommer att göra inbrott i påsarna.

Det blev ingen IKEA-resa den här helgen heller. Just lagom till helgen började det poppa upp artiklar om ”julens nyheter på IKEA”, så jag avvaktar ett tag med att åka dit. Det är ändå inget som är nödvändigt bråttom just nu, jag kan åka dit senare.

2 kommentarer på “Planer och planering”

  1. Du är inte ensam om att planera och sedan inte genomföra. Själv har jag tänkt göra en massa nu när jag blev pensionär, men det är inte mycket som blir gjort. Å andra sidan har jag bara varit pensionär sedan 1 september så jag får hoppas det ändrar sig.

Kommentarer är stängda.