Allmänt, Foto

Fulast på jobbet

Jag har jobbets fulaste benjaminfikus, håll med om det! 😳 (Först tänkte jaga skriva ”världens” eller ”Sveriges” men det kan ju finnas någon som har ett ännu värre exemplar.)

Det är A som ställt in den i mitt fönster, då den inte fick plats bland de andra blommorna på hennes egen fönsterbräda. Jag har varnat henne; dels vattnar jag inte blommor (det finns en anledning till att jag bara har fuskblommor hemma), dels avskyr jag just benjaminfikusar och tänker inte göra ett dyft för att hålla den här vid liv.

Innan jag tog bilden har jag ändå piffat upp den lite. Plockade bort alla de bruna, torra bladen som ännu satt fast. *gaahhh* Så fort jag petade på blomeländet så hoppade det torkade blad åt alla håll! passade det dem att släppa greppet! *hmpf*

För den som är intresserad, kan jag berätta att min lunch bestod av te & smörgås. Det är ”vintervarianten” av lunch. På sommaren, när det är varmt, blir det yoghurt & smörgås, när det blir kallare byter jag till te. Snabblagat och lite disk. 😉

På tal om disk, jag körde diskmasken igår, men alla stora grejer gick inte in. Jag får roa mig vid diskbänken ikväll (spolade upp vatten i intorkade/ fastbrända grytor & baljor) när jag gnuggar loss matresterna medan jag fortsätter att lyssna på min bok. Lite variation mot att ligga på soffan. 😉

Måndagar var förut min TV-kväll, men sedan tog ”Oak Island” slut för säsongen. Nu har den kanalen börjat visa ”Skinwalker Ranch” istället på samma tid, men det är förödande långtråkigt. Jag somnar bara ifrån det hela tiden. Alltså, föreställ er ett gäng amerikanska konspirationsfanatiker med starka UFO-tendenser bland en massa damm och buskar. Precis så långtråkigt är det. 🙄

Nu kan jag att tänka på en sorts program som alltid får mig att fnissa: ”Det okända” eller vad nu programmen råkar heta, både svenska och utländska varianter. Vuxet folk som smyger omkring med ficklampor och skrämmer varandra i beckmörkret!?! Det gjorde vi när jag var ungefär 10 år, sedan växte vi ifrån det. *skakar på huvudet*