Allmänt

Färglöst

Det måste vara ett tecken på ålder, att jag inte gillar de heminredningstrender som kommer och går. Först var det vitt, vitt och ännu mera vitt, förutom det som var vitt, alltså. 🙄 Sedan kom någon på att det kan vara bra att ha lite färg, så då kom… *ta-daa*… grått?!? Har man inte varit deprimerad tidigare så blir man det nu. Grått är väl ingen färg? *muttrar* Jag måste sluta läsa heminredningstidningar…

Idag är jag smått chockad. Läste en notis i tidningen att en affär i ett köpcentrum fått en vattenskada, så en annan affärskedjas etablering skulle fördröjas. Det var inte det som chockade mig, utan att jag läste vidare att den nya etableringen skulle ske på bl a ”de ytor som Indiska haft förut”. Vad?!? HAR INDISKA FLYTTAT??? 😯 Den affären har alltid legat på samma ställe – hur ska jag nu hitta dit? 😳 Jag hoppas verkligen att det betyder att de bara minskat sin affärsyta en aning, men är kvar på samma plats,

Jag handlade igår. Hipp hurra att det är gjort undan för den här veckan! Det blev bara tre kassar, trots att jag köpte kattmat. (Jag trycker ner fyra paket kattmat i samma påse, så det ryms inte mycket mer i den.) Såklart nobbades maten av de bortskämda små rackarna i morse, men när jag kommer hem på lunchen och släpper in dem, kommer de att äta allt jag serverat. Ni vet, i brist på bröd äter man limpa, eller hur det nu var… 🙄 Och frisk luft ger aptit.

Det ena hösttecknet efter det andra dyker upp. Igår kväll stängde jag vardagsrumsfönstret för säsongen. Det har stått öppet (med myggnät) sedan i maj, men nu blåste det in genom fönstret, så isande vindar svepte runt allt damm och katthår över golvet kroppen. Vinden kom från precis rätt håll för att ta sig in genom det öppna fönstret, och dessutom blev det hastigt kallare. Det var inte mer än 3 grader när jag steg upp i morse, och till natten som kommer har de lovat frost. Höst, som sagt.