Allmänt

Jobbar hemifrån

Det känns både udda och välbekant, att jobba hemifrån igen. Jag tror det är ett halvår sedan sist, men nu sitter jag vid mitt lilla svarta skrivbord igen, med utsikt över äldreboendets personalparkering. 🙂

Igår funkade allt med uppkopplingen, men idag strular ett av programmen och vill inte släppa in mig. Nå, jag klarar mig utan det programmet, då de skrivarbeten jag tagit hem inte behöver göras där, men jag kan få problem under telefontiden – beroende på vilka samtal jag får.

Planen igår var att göra klart det som behövdes före lunch och sedan jobba hemifrån. Eftersom allt förstås ska jäklas, kom jag inte hem förrän några minuter innan första onlinemötet. Att luncha var bara att glömma. Sedan rusa iväg till nästa möte (IRL – ett privat ärende), där jag inte ens fick kaffe. Nå, jag klarade mig utan att bita någon. 😉 Middagen blev smörgås, då jag fick sitta länge vid datorn för att bli klar med det jag behövde göra färdigt igår, och inte iddes laga middag när det blev så sent.

Jag hade glömt Siri ute inatt, men som tur var, var det inte så kallt. Av någon anledning missade jag att hon gick ut igen, efter att jag släppt in henne. Det är inte lätt att se allt i mörkret på altanen. 🙄 Jag måste verkligen plocka bort/ ihop soffan så jag når att sätta upp ljusslingan jag brukar ha som belysning under de mörka månaderna. Planen är att låta soffstommen stå ute under vintern, bara ta in (och tvätta upp överdragen till) dynorna. Stommen går att montera isär, så jag kan stapla delarna på varandra.