Allmänt, Katter

Lite eftersläpning

Planen var att jobba hemifrån idag och imorgon (torsdag-fredag) men jag hann inte göra klart igår, det som måste göras på plats på kontoret. Därför är jag på jobbet före lunch, men räknar med att kunna börja jobba hemifrån under eftermiddagen. Det är behöver-sitta-i-lugn-och-ro-arbete som jag tar hem, så jag får fokusera på det utan (större) störningar.

Jag har gjort en analys av mitt sovande framför TV:n. Om jag slår igång någon tråkig kanal/ program, som visar något jag absolut inte är intresserad av, bara för att kunna somna så funkar det inte. Det blir ooootroligt intressant att se t ex hur man bygger om en bil eller lever i vildmarken 🙄 , jag blir klarvaken och följer varje ögonblick med stor inlevelse. Om jag hittar något jag verkligen vill se, däremot… Då börjar ögonen falla ihop av sig själva efter några minuter, och jag får senare leta reda på programmet på en play-tjänst för att se klart. 😳

Katterna var ute hela dagen igår, och gissa om de var hungriga när de kom in på kvällen! De hade gått ut innan frukost, och kom inte in under lunchen. Dessutom var jag sen hem, så de höll verkligen på att svälta ihjäl. Absolut, ni skulle ha hört klagovisorna! Jag fick ge dem två omgångar mat, och sedan har de snarkat inomhus hela natten – mätta och belåtna inne i värmen. 😉

Natten har varit varmare än gårdagsnatten, d v s ingen frost på bilrutorna. Jag blev lite misstänksam när jag såg den grå hinnan på rutorna, men det var bara fukt, inte frost. Vädret är annars rätt bra idag, soligt men inte helt klarblå himmel – än. Höstfärgerna har börjat komma. Jag har en rönn utanför mitt jobbfönster, som är både grön och gul och röd just nu. 😉