Allmänt

Första frosten

Inatt kom den, den första frosten. Som tur var hade jag redan isskraporna i bilen, men det tog en stund att få bort isskorpan från bilrutorna i morse. Ja, ja. Det börjar nu. Jag får försöka komma ihåg att köra in bilen i garaget när jag kommer hem på kvällarna, men det brukar dröja ända till första snön innan jag verkligen kommer igång med det. 🙄

Jag hade en Outlanderkväll igår, dels två avsnitt på raken på TV8, dels repeterade jag första och andra avsnittet för att komma i fas med tidsresandet (hade glömt en del detaljer). Ja, ni som sett serien vet vad jag menar – ni andra har något trevligt att se fram emot. 😉

Vilken dag som helst ska jag städa mina skrivbord. Både det jag sitter vid och det på datorn. För att inte tala om de jag har hemma… På tal om hemma, så har jag planerat att jobba hemifrån torsdag-fredag den här veckan, men det beror helt på om jag hinner göra klart det jag ska ta med mig hem. Annars får jag vara på jobbet, ingen fara med det. (Jag har en del arbeten jag behöver sitta i lugn och ro med, och de passar att göra hemifrån, men jag kan ju alltid stänga dörren om mig på jobbet. Då tror folk att jag inte är på plats.)

För övrigt har jag beställt Kattakutens almanackor, i år igen. Den här gången tog jag två almanackor: en att ha hemma och en till jobbet. Om jag inte hittat annonsen på de två gullgrisarna jag har nu, så hade jag vänt mig till Kattakuten för att kolla om de hade två vuxna sambos åt mig. De gör ett behjärtansvärt jobb, men antalet övergivna/ misskötta katter bara växer och växer.

3 kommentarer på “Första frosten”

  1. Samma sak med hundar. Fattar inte hur många idioter det finns som inte fattar att djur behöver omsorg och inte är en sak.

    1. Och att djuren dessutom behöver omsorg i 10-15-20 år, inte bara över sommaren eller tills man ledsnat.

Kommentarer är stängda.