Allmänt

Äntligen

Fredag kom till slut, den här veckan också. Trots att jag var ledig onsdag så har veckan gått trögt. Ändå har det inte på något vis varit stiltje på jobbet, tvärtom – mycket har hänt, men ändå. Jag ser fram emot helgen och har vissa planer. Om de blir av, vet jag inte, men jag har planer. 😉

Det är septembers sista dag. Tjoff, så for den här månaden också iväg! Imorgon är det redan oktober. Jag har fått kattalmanackorna jag beställt men har inte tagit med en till jobbet än. Det är ju gott om tid, men tiden går fortare än beräknat ibland. Bäst jag packar en i väskan!

Den här veckan blev det inget hemmajobbande för mig, jag har varit uppbokad på olika möten varje dag. Dessutom har det blivit några obokade, men snabba, möten emellanåt. Idag har min avdelning gemensamt möte, då jag har förberett ett par ärenden att ta upp då vi är samlade. Vi har en ”förslagslista” där vi kan skriva in sådant vi kommer på, mellan mötena, så vi inte glömmer ärenden vi vill ta upp.

Av någon anledning är det bara jag som kommer ihåg att skriva upp saker vi diskuterar, så det blir alltid jag som får dra ärendena när vi har våra träffar. Det kan vara sådant som gör vårt arbete lättare, t ex nya rutiner eller program vi vill använda oss av, information som behöver spridas i hela gruppen, m m. Jag måste säga att vår chef är bra på att ta tillvara de synpunkter och idéer vi har, och för ofta upp dem en nivå högre, om det behövs för att vi ska kunna få igenom dem.

Jag har bytt bok att lyssna på: ”Ärende 1569” av Jörn Lier Horst. Det är en ”vanlig” deckare, rullar på i sin egen takt med små utvikningar här och där – precis sådant jag brukar läsa. 🙂 Dessutom har jag börjat läsa ”Ned i mörkret” av G. R. Halliday som e-bok – den är ooootroligt hemsk! *kallsvettas* Jag behöver varva mellan de två böckerna för att inte bli alltför uppskrämd. 😯 Ja, ja. Det är orättvist att jämföra de två böckerna, då de är helt olika sinsemellan. Båda är bra, på varsitt sätt.

Sigge blev kvar utomhus inatt. Han var Frusen och Hungrig och Okliad när han kom in i morse, då det var 0,X grader – precis över frost-på-bilrutan-gränsen. Siri hade däremot vilat sig inomhus hela natten och ville gärna gå ut och lufta sig. De möttes nos mot nos i altandörren, men Sigge vände inte och gick ut efter henne – inte den här gången. Annars brukar han göra det. 😉