Allmänt, Foto

Säsongsavslutning

Jag klämde in en sista-middagen-för-säsongen på ett matställe vars högsäsong är under sommaren. Under vintern har de bara öppet för bokade sällskap, så jag passade på att använda deras avslutningserbjudande. Gott var det! 🙂

Det är en typisk måndag idag. Alla som inte skrev till oss förra veckan har gjort det idag istället, för posten flödar in – både vanliga brev och e-post. Nåja, då går dagen snabbt. Snart är det inte måndag längre! 😉 Tjo-hoo!

Jag har hittat en hel bokserie (sju böcker!) att lyssna igenom när jag är färdig med e-boken jag håller på med. Eller, serie och serie…. Det är ett gäng böcker som handlar om samma polis/-er men om jag inte gillar den första boken så släpper jag resten. Min läs- & lyssnalista är tillräckligt lång ändå.

Jag har snabbkollat veckans reklamblad online för att få middagstips, men inser att inget blir bättre än det jag redan planerat för idag och imorgon: varm korv med bröd. Enkla krav, eller hur? Det kan t o m bli hamburgare som omväxling någon dag. 😆

UPDATE
För ett bra tag sedan har jag anmält mig till en tvådagarskonferens i P, som jag såg fram emot. Under helgen beslutade jag mig för att avboka mig från den resan direkt jag kom till jobbet idag – och vilken tur! 😯 Det verkar som att vi får ännu en slitig månad, men vi får väl se… 🙄 Jag hade i alla fall inte haft ro att åka på en konferens om inte läget ändras.

Nu är det lika bra att jag stannar kvar på jobbet och ser till att göra undan det som måste göras. (Vi har precis fått extra mycket att göra just den här månaden, men det kan inte hjälpas. Det måste göras, och gissa om jag ska skriva upp all extratid som övertid, så den inte hamnar på flexen… *mutter mutter*)