Allmänt

Daterad

Jag var lite för ”snabb på knappen” i morse (får skylla på kaffebrist 😉 ) så jag satte fel datum på ett ärende. Nu visar det sig att jag måste vänta ett tag innan jag kan byta till rätt datum – och aldrig har väl en väntan varit så lång…. Om jag går ifrån ärendet kommer jag att glömma det, så jag uppdaterar sidan på datorn emellanåt, medan jag längtar efter kaffet som gör mig mänsklig idag igen. 🙄

Dagens ärenden blir annars mest av typen ”sortering”. Jag är väldigt dålig på att sortera in rätt papper i rätt pärm direkt, utan samlar allt i blandade högar runt skrivbordet. *djup suck* Till slut måste jag ju ta itu med högarna, och varje gång lovar och svär jag att det aldrig ska hända igen. Ha!

Som om jag inte hade tillräckligt mycket att göra, så fick jag en mastodontuppgift igår med korrläsning. Jag har börjat lite grann men har mycket kvar. Det är egentligen inte min syssla, men jag hjälper J som har problem med dyslexi, så skrivelsen blir rätt. Rättstavningsprogrammet i Word ser ju inte skillnad på t ex ”man” och ”men”, så det blir lite småfix. Och jag lär mig en del på kuppen! 🙂

Att vi nu bara får post varannan dag gör mig vilsen. Inte för att jag brukar få mycket annat än reklam, men ändå. Det händer att jag glömmer kolla postlådan en dag eller två (eller tre) så jag har noll koll på när och om något har kommit. Därför upptäckte jag sent omsider att det lokala reklambladet har slutat komma i min låda. Just det reklamblad jag verkligen vill ha, då ortens affärer (förutom mataffärerna – de har egna blad) annonserar i det. Jag får ringa firman som skickar ut dem – igen. Det har hänt förut. 🙄

UPDATE
Jag gjorde en väldigt snabb och extremt enkel matsedel igår. Handlingsturen kanske blir av idag, så då kan det bli en del ändringar i menyn. Eller också handlar jag imorgon. I vilket fall som helst har jag ändå kvar både varm korv och bröd till middag idag.

Är det förresten någon mer än jag som undrar varför korvarna är i 8-pack och bröden i 10-pack? 😳