Allmänt

Kolsvart

Det var verkligen kolsvart ute i morse, då regnet vräkte ner och molnen låg i flerdubbla lager över himlen. De färgglada löven från träden har för länge sedan fallit ner och lyser inte upp naturen längre. Nå, det är ju den tiden på året – jag önskar bara att jag kunnat ligga kvar hemma i sängen och njuta av att höra regnet smattra mot fönstret.

Siri gick ut i morse, och hamnade i bråk med grannarna – igen. Vi har tre grannar som kommer på besök; Vit, Svart och Grå. Vit är helvit och sambo med Svart, som är helsvart. De bor ett par hus bort. Grå har vitt i ansiktet, på bröstet och tassarna, men jag vet inte var den bor. Spela roll; de har nu upptäckt att Lilla Ondblåsan (a k a Froppisen, egentligen Pyralig) är borta, så nu törs de invadera min tomt. Och mina katter låter det hända. 🙄 (Det gör inget, de slåss inte alltid, mina katter blir bara skrämda och vill KOMMAINSÅFORTSOMMÖJLIGT. 😆 )

Jag är inbokad på ett möte hela förmiddagen, men efter lunch hinner jag väl komma ikapp med sådant jag behöver göra. T ex har jag ett utskick jag skulle ha gjort igår, men glömde bort. 😳 Nu ska jag se till att få ut det direkt på morgonen, innan jag hinner glömma det igen.

UPDATE
Så susade den här dagen iväg också. Jag har försökt komma ikapp med en del saker på jobbet, men det bara trillar in nytt hela tiden. Nå, då går dagarna fort. Det finns ännu sortering kvar att göra (när finns det inte det?) men nu ger jag mig för idag. Jag skulle behöva resonera lite med min sidekick A, men hon är inte på plats idag och sedan är hon (välförtjänt) ledig nästa vecka.

Jag behöver inte handla idag, och jag skainteskainteskainteskainte köpa lösgodis bara för att det är på extrapris den här veckan. Tyvärr vet jag hur det går: jag glufsar i mig allt själv, oavsett om huliganer halloweenungar kommer förbi eller inte. Det är en sorts förbannelse över det hela. Antingen köper jag massor av godis, och då kommer inte en käft – eller också glömmer jag att köpa godis, och då kommer ungar förbi och ska leka ”godis eller bus”. Det är mer än en gång jag generat delat ut äpplen el dyl. 😳