Allmänt

Mer snö

Det kom snöblandat regn igår, men under natten/ morgonen har det slagit över till helt och hållet snö. *bluäh* Jag har tagit på mig vinterskorna idag, de som har lite bättre grepp på halkan än sommarskorna. Gårdagens handlingstur blev bara kattmat – jag orkade inte plocka ihop resten av listan, då det bara var kattmaten som var akut. Två nöjda och mätta katter har sovit som stockar hela natten, med magarna i fyra hörn. 😉

Efter gårdagens webbmöte har jag nu försökt få igång den insomnade webbredaktörsgruppen i Teams. Det verkar gå trögt, ingen har svarat på mitt meddelande att vi fr o m nu använder den gruppen för filer, m m. 😳 Nå, de frågar väl efter den nästa vecka, om inte annat, då vi har bokat in webbmöten varje måndag. Tiden rusar iväg och vi behöver komma igång ordentligt, helst bli klara med den nya sidan så snart som möjligt.

Det blev en sorts rotfruktsgratäng till helgskinkan igår, och det blev t o m rester kvar av både skinka och gratäng. Dagens middag är räddad! Jag kanske inte behöver handla ikväll? 🙂 Eller också gör jag undan handlandet, för att slippa gå senare under veckan, när allt tagit slut… Jag får se hur jag gör.