Allmänt

Nädå

Jag handlade inte igår heller. *suckar tungt* Min lista blir bara längre och längre, men jag har mat hemma – åtminstone kattmat, och det är ju det viktigaste! 😉 Det snöar inte idag – än så länge – men marken är vit och det är sandat på utvalda ställen. *rycker på axlarna* Nu börjar vintersäsongen!

Jag snoozade för många gånger i morse, men oj vad det var skönt! 🙂 Inte så att jag blev senare än vanligt till jobbet, men jag fick lite bråttom att göra mig färdig. Katterna hann ut ett par gånger och trampa i det läskiga kalla vita som brett ut sig på marken, men de var snabba att komma in igen. De har upptäckt att det är snöfritt under altanen, så det blir inga långa promenader för dem nu.

Jag lyssnade på en information om pensionen igår. *djup suck* Den var inte alls rolig att lyssna på, men det är bara att bita i det sura äpplet och sikta mot framtiden. Jag är för ung för att kunna pensionera mig vid 62, jag får vänta ända till 64. Vem vet, vid det laget kanske jag inte alls vill sluta? Man kan ju hinna ångra sig, men det är lite tragiskt att mångåriga medarbetare – den ena efter den andra – går vid 62 nu, medan jag själv får vänta längre.

Tidigare funderade jag ju på vart jag ska ”rymma” när jag fyller år. Skotska högländerna var ett hett tips, men jag får se hur jag gör. Samtidigt såg jag ett resetips för några dagar sedan, som tipsade om vilka ställen man ska besöka så snart som möjligt, helst nästa år, och där var skotska högländerna med… Tja, jag får se hur jag gör. Först och främst måste jag skaffa ett nytt pass. Boka tid för att göra ett och sedan vänta X antal veckor på att det blir klart. Sedan kan jag resa – i stort sett – vart jag vill. 😉

Planen idag var att jobba på ett annat ställe, med andra uppgifter, men det visade sig att det inte var direkt från morgonen, så jag är på kontoret den här morgonen i alla fall. Senare ska jag skrapa upp bilrutorna och dra vidare. Bilen bor i garaget under nätterna, men det frostar på rutorna om det är kallt när jag jobbar och den står ute. Jag har ingen motorvärmarplats till bilen utan den får står kall och vänta på mig. Få se hur länge det tar innan jag tömmer batteriet på den här? 😉