Allmänt, Foto, Katter

Lurpassar

Ser ni blicken? -Jag sitter ju bara här och väntar på att du ska gå från datorn så jag kan trampa runt på tangentbordet, säger Siri försåtligt. Ha! Jag går inte på det igen! 😆

Sigge är – för tillfället – ute och gör det som behöver göras. Inte bara sina behov, utan han måste kolla sitt revir också. Inte nu för att han har några som helst planer på att försöka försvara det från andra katter, utan bara för att kolla läget. 🙄

Jag måste handla idag, men tänkte göra det lite senare. Det fyller på i handelslistan allt eftersom dagarna går. *djup suck* Vad jag absolut inte får glömma är att gå till Apoteket idag. Irriterande att de har börjat med lördagsstängning, men det är väl personalbrist som står bakom. *rycker på axlarna* Den här veckan är en bättre vecka för mig att hinna dit, förra veckan var värre. Det blev en del långa kvällar på jobbet, så Apoteket hann stänga innan jag var klar.

Vädret är varmare, bara någon minusgrad (det tinar inte, men känns inte så jättekallt) och ingen – eller ytterst lite – nederbörd. Jag har inte talat med F under veckan, men tror vi ska övningsköra på lördag? Planen var att åka till L när vi övningskört färdigt, men hon kanske har ändrat sig? Med tanke på att det är löningslördag låter jag gärna bli att åka till L… 🙄 Knökfulla parkeringar och affärer. Näh. Vi kan fara någon annan helg, om inte hon absolut vill dit nu.

På söndag ska jag till K, för K har kommit dit – och har med sig Pumpkin Spice åt mig! 🙂 Det är inget jag någonsin sett i affärerna här, men kanske på större ställen? Nå, nu får jag i alla fall lukta på den. Om jag ska använda den till något vete gudarna, men det är inte så noga. 😉

Det har börjat dyka upp adventsljusstakar och stjärnor i fönstren hos grannarna. Jag behöver göra ett ryck, jag också, och ta fram dem. Kanske ikväll – jag får se.

UPDATE
Hoppsan, jag hade ju glömt att det dessutom – förutom lönen – är Black Friday idag. Det har visserligen varit Black Week hela veckan, men idag är det ju faktiskt fredag. A kom förbi en snabb sväng innan han hämtade C efter jobbet, för de skulle till L. Lycka till för dem, är allt jag kan säga.

Jag har fortfarande inte kommit mig till affären (eller Apoteket) men snart… Jag ska bara. 🙄 Jag fastnar hela tiden i ska-bara-träsket men räknar med att snart kunna lämna skrivbordet bakom mig, för den här veckan.