Allmänt

Grymt

Ni vet hur illa jag tycker om tidiga morgonmöten. Idag var det dags för ett igen. *grymtar* Som tur var hann jag hämta mitt morgonkaffe att suga i mig under mötet. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det borde vara förbjudet att lägga möten före kl 9. 😳

Mitt första julklappspaket har kommit (igår)! 🙂 Jag har inte hunnit hämta det, men måste förbi affären idag, så då passar jag på att ta paketet samtidigt. Affären har skickat ut en begäran via FB att man ska hämta sina paket så snart som möjligt, då de har begränsat med plats. Det visste jag sedan tidigare, men tänkte kombinera handelsturen idag med pakethämtning. Med lite tur kan fler paket hinna komma innan jag tagit mig till affären?

Min handelslista växer mer och mer för varje dag, men så är det ju jämt. 🙄 Dagens shopping kommer att bli snabb och återhållsam, då jag faktiskt redan har många av varorna hemma.* Matsedeln har redan spruckit, så den kan ni glömma. Inget ovanligt med det – så går det varje vecka, tror jag.

Vädret, för den som undrar, är grått och utan nederbörd, runt nollan – ev med någon plusgrad, för det var inte halt när jag gick ut. Allt det vita som täckte träd, buskar och gräs har tinat bort, så nu har vi mörkt och tråkigt igen. Det var så vackert (och ljust) med all den vita tjocka rimfrosten utomhus! Jag måste ta fram adventsgrejerna så jag får lite upplysning inomhus… Vilken dag som helst, jag lovar. 🙄


*) Det finns saker på min lista som alltid står kvar, typ mjölk, limpa, pålägg, etc. Det är sådant jag inte behöver köpa den här gången, däremot finns annat som är mer brådskande.