Allmänt

Tidig

Om jag var försenad igår, så är jag desto tidigare idag. 🙄 Jag måste ha glömt någon av mina morgonsysslor, för jag var ovanligt tidigt på plats. Hmmm. Siri blev kvar utomhus, men hon har tydligen gått på en längre promenad. jag har ropat och visslat men hon dök inte upp medan jag var kvar hemma. Sigge har varit ut – två vändor – och kommit in igen, så jag har åtminstone hälften av katterna inne. 😉 Ja, ja. Jag kommer att bli mött av en kall, blöt, hungrig och jättesur katt när jag kommer hem på lunch. Det är åtminstone vad hon säger när hon fått vara ute länge, oavsett om det är sant eller inte. 😆

Nu börjar det bli spännande! Vi ska få en ny medarbetare, och intervjuerna har börjat! Jag ska börja intervjun med en sökande idag, tills chefen hinner komma från sitt föregående möte. Eftersom jag både företräder facket och vår avdelning, så har jag expertkunskap om vad vi behöver hos de sökande. 🙂 Mer än chefen, kanske.

Vi hade för övrigt det årliga medarbetarsamtalet igår, chefen och jag. Jag fick mycket beröm, men gav även beröm. Hon verkar lite rädd att jag tar på mig för mycket, men det har jämnat ut sig lite grann nu. Ett tag var det väldigt mycket Himalaya; bara topp efter topp arbetsmässigt, men nu har det börjat dyka upp dalar också. Jag vet ju själv att jag blir lite stirrig när arbetet hopar sig, men kan konsten att prioritera själv, så allt blir klart i rätt tid.

Julklapparna är på gång! 🙂 Jag har beställt online, så snart börjar väl paketen trilla in. En del saker är kvar att beställa, men jag har ju ännu gott om tid på mig. Vem vet, det kanske blir en shoppingrunda IRL också innan jul? 😉 Adventsljusen lyser med sin frånvaro, men kanske ikväll? Det går trögt att ta fram dem, men de ligger inte så högt på min priolista. Det blir jul i alla fall, oavsett om jag tar fram ljusstakarna eller inte, men visst gör de skillnad! Jag har inte ens tagit fram den jag har på jobbet, för jag vet inte var jag ska göra av den skröpliga benjaminfikusen (som stilla håller på att avlida) på mitt fönsterbräde under tiden ljusstaken står framme. 🙄

2 kommentarer på “Tidig”

  1. Nästa år ska jag ta fram adventsstakar och stjärnor (ännu tidigare) i november- utan att ha dåligt samvete! Så är man lagom less och kan ta bort allt i mellandagarna. Det är ju nu det är som mysigast – och det är inte mycket som behövs för att lysa upp november.
    Jag har flera paket med julklappar på väg! till mig själv…
    Det blir dock ingen adventskalender från apoteket eller likande till mig i år. ( jag har kvar lite för många småprodukter från tidigare år…) jag gick istället till Rituals och köpte de produkter jag verkligen ville ha – för ”halva priset” jämfört med kostnaden för deras kalendrar. Jag borde få Nobelpriset i ekonomi 🙂 Sen har jag sparat förra årets ”snällkalender” så jag får en ny chans att göra goda gärningar. (gick väl så där i fjol…) och har inte mindre än 2 te-kalendrar (som jag delar med A) Den ena är egentillverkad och den andra fick jag av en kollega.

    1. Det blev ingen julkalender åt mig i år heller, men jag klarar mig bra utan. Jag har fullt upp med att försöka hinna med söndagarnas ljuständning, då jag är lite pedant där… Alla ljusen ska bilda en perfekt trappa när julen är över, eller också får jag sitta och tjuvtända/-släcka stearinljusen tills de är OK. 😆

Kommentarer är stängda.