Allmänt

Hupp

Det märks, inte minst i mailen, att jag varit borta en vecka… Nå, jag får beta av mina ärenden allt eftersom, efter mina (sedan tidigare inplanerade) möten som tog hela förmiddagen. En del nya uppgifter hamnade på mitt bord, men jag har ju hela veckan på mig. 😉

Vädret är småsnöigt med lite blåst, så jag är inte helt säker idag heller om det är ny snö eller om det blåser runt den gamla. Det är ca -4 grader, så jag lämnade Siri ute efter lunchen. Hon gick ut och hann inte komma in innan jag for tillbaka till jobbet.

Planerna för idag är att jobba lite längre ikväll, då jag har färdig middag hemma – rester från igår – så maten är snabblagad när jag kommer hem. Dessutom skulle jag behöva handla ett par smågrejer jag trodde fanns hemma, när jag handlade i lördags, som visade sig bara finnas i min fantasi. 🙄 (Ingen majs till majsgrytan och inga oliver till den spanska kycklinggrytan.)

Det är dags att byta ut och fixa till almanackorna på kontoret. Jag brukar märka ut när vi har köksvecka och vilken dag som är D-Day, för att ha en snabb överblick. Dessutom brukar jag lägga in de noteringarna i min egen kalender, tillsammans med sophämtningen. Det är så bekvämt att ha sophämtningen inskriven i kalendern – då vet jag vilken vecka jag behöver skotta fram tunnorna ordentligt, och inte bara trampa en stig i snön. 😉

2 kommentarer på “Hupp”

    1. Vi har inte kommit så långt ännu, i min kommun, men det funkar bra med att lägga in dagarna i kalendern. Den kollar jag ju ändå jämt saker i, så jag har bra koll på när soporna töms.

Kommentarer är stängda.