Allmänt

Ny vecka

Jaha ja. Så var det dags igen: både D-day och köksvecka på samma gång! Nå, det går bra, vi har ju haft det förr och överlevt, så vi klarar det nog den här gången också. 😉

Helgen har varit hyfsat fridfull, jag och F har övningskört en liten sväng i söndags. Vi passade på att testa rallyisbanan som plogats upp på ett litet ”vattendrag” bredvid ett bostadsområde. Under sommaren torkar det mesta av vattnet bort, men på våren – och om det är en regnig höst – fyller det på vatten där, så det går att göra en isbana att träna sladdar på. 🙂

Jag var och tankade en skvätt igår så jag ska klara veckan – löööön på fredag! – men får fundera på extremt billiga maträtter istället. Måndag till torsdag, i alla fall. 😉 Nä, så illa är det inte, men jag hade inte råd att tanka full tank. Där drar pengarna snabbt iväg. 😯

Angående maträtter och handla mat; nu har jag missat att köpa mitt favoritkaffe till extrapris – igen! 🙁 Med lite tur kanske extrapriset hänger kvar även denna vecka, för jag har öppnat det sista paketet jag hade hemma – och utan kaffe stannar inte bara världen, utan jag också. 😉 Sedan har jag diverse annat smått & gott jag behöver köpa, så jag tror jag ska svänga förbi affären idag, under lunchen eller efter jobbet. Men först ska jag göra matsedel och se vad jag behöver handla.

UPDATE
Ifall ni saknat väderprognosen, ska ni får den nu: ca -5 grader, men det blåser svinkallt! Jag frös ordentligt när jag var ut och rökte under lunchen. Siri gick ut – trotsade blåsten med bakåtvikta öron och bister min – men Sigge hade inga planer på att ens närma sig dörren. Han tyckte det räckte att känna kalldraget från blåsten när jag gick ut.

Vi hade ett kort webbmöte på förmiddagen. Jag tog mig tid att vara med på det, trots D-day, då jag förstod att det skulle bli kortare än vanligt. De flesta av oss har koll och är nöjda, det var bara A och jag som fått ett par frågor från folk som inte hittat det de sökte (fast det fanns där, bara under en annan rubrik än förr).

Telefonin på jobbet ligger nere, Telia har problem, så det är tyst och lugnt i vår korridor idag. 🙂 Jag vet inte om mobiler funkar mot Telias nät, men jag bryr mig faktiskt inte. Eftersom jag ändå alltid kör med kroniskt avstängt ljud på mobilen, så märker jag först länge i efterhand om någon ringt eller skickat något meddelande. 🙄

2 kommentarer på “Ny vecka”

  1. Det har varit en sak att vänja sig vid när jag blev pensionär. Att pengarna betalas ut den18 istället. Man är ju van vid att betalning av räkningar görs ungefär samtidigt som lönen kommer.

Kommentarer är stängda.