Allmänt

Nåmen nu

Äntligen är det fredag! Den här veckan kändes lång, men nu går det snabbt, så är det helg! 🙂 Tyvärr går helgerna ännu fortare, men det är smällar man får ta. Planerna för helgen är övningskörning imorgon, jag ska försöka hitta på något vi kan träna mera. OK, det finns sådant som behöver tränas mera, men det är så tråkigt att övningsköra på vintern. Snö på marken som täcker markeringar, översnöade/ igenisade skyltar, snödrivor och plogkarmar som skymmer sikten… Ja, ja. Det går nog bra ändå. Vi har ju hållit på ett tag nu, och det går bättre och bättre. 🙂

Jag skulle verkligen behöva ta itu med tvätten. Den vilar som ett tungt ok över mig, och jag möts av en proppfull IKEA-påse i hallen varje dag (den är på väg ner till tvättstugan i källaren). Som om inte den räckte, så har jag lika mycket uppe i sovrummet som behöver tas ner. Nå, jag får skylla mig själv som inte tagit itu med det tidigare. *rycker på axlarna* Det är bara att bita i det sura äpplet och sätta igång. Nu har jag ju en spännande bok att lyssna på medan jag sorterar tvätt, så det går nog bra, bara jag kommer igång (dålig startmotor). 😉

Idag ska jag på lunchdate! Ja, inte en egentlig date – vi är ett gäng som ska träffas och äta lunch tillsammans. Jag ska bara först svänga förbi hemma och se om Sigge har frusit tillräckligt för att komma in, då han tog en extra lång morgonpromenad just idag, så han inte hann komma in innan jag for till jobbet. Då får han begrunda sina val, ute på altanen, tills jag kommer hem igen. 😉