Allmänt

Förberedelser

OK, jag ska erkänna: nu har jag beställt ett nytt pass! Eftersom jag fyller jämnt i år, så k-a-n-s-k-e jag åker någonstans den veckan. Jag får se hur jag gör. Har inte bestämt mig än, men skaffar ett nytt pass om-utifall-att. Det kan precis lika gärna bli att jag stannar hemma eller bokar en natt på Stadshotellet i L. 😆 Men då har jag i alla fall ett pass om reslusten lockar iväg mig någonstans. (Jag har ingen aning om hur många veckors väntetid det är innan passet verkligen kommer, så jag bokar ingen resa – än.)

Helgen var lugn och stillsam, alldeles för lugn och stillsam. Jag hade verkligen behövt ta itu med både det ena och det andra, men fastnade framför TV:n hela tiden. 🙄 Jag vet, jag vet – det går att stänga av den! Planen är istället att göra lite hemarbete (städ/ tvätt/ disk) under veckokvällarna, bryta ner det Stora Berget av uppgifter till små gruskorn som jag kan ta allt eftersom. Ja, ja. Vi får väl se hur det går.

Idag är det ett par grader kallt och snöstorm. Typiskt, då det varit kalasfint väder under helgen, med klar himmel och sooool! 🙂 Nu får min bil stå och snöa igen på parkeringen utanför jobbet hela dagen, då jag planerar att luncha från Grillen. Det finns mat hemma, men jag ska bara ta en kort lunch idag, p g a annat jag måste göra. Dessutom borde jag handla efter jobbet, när jag fått ihop veckans matsedel så jag vet vad jag ska köpa. 🙄 Måååååndag…

UPDATE
Det var verkligen måndag idag. Allt som aldrig annars dyker upp kommer fram just på måndagar. Jag fick t ex ett besök som fick mig att undra från under vilken sten han krupit fram inse att de gamla gubbstötarna ännu inte är utdöda. Den sorten som ”mansplainar” mitt eget jobb för mig. 🙄

Förresten så är det inte bara jag som har problem med de nya skrivarna. Vi bytte ju ut skrivarna på jobbet under förra veckan, och jag har provat skriva ut respektive kopiera idag. Det gick bra, efter ett par försök. Nu hade en kollega problem med att kunna scanna in dokument – men vi tar det med IT imorgon.

Nu: handlingstur med låååång lista.

2 kommentarer på “Förberedelser”

  1. Ett färskt pass är alltid bra att ha. Även jag behöver fixa ett nytt i år. Det jag har går ut i maj.

    1. Mitt pass gick ut för flera år sedan – senast jag var utomlands (annat än Finland 😉 ) var 10 år sedan. Som sagt; det är bra att ha ett giltigt pass.

Kommentarer är stängda.