Allmänt

Ordning och reda…

…löning på fredag! Gissa vem som ska vara ledig efter lunch, för att börja göra av med de intjänade stålarna? 😉 (Det är inte svårt; jag börjar med att tanka bilen. 🙄 )

Nu märks det tydligt att vi går mot ljusare tider. Igår, när jag kom hem från jobbet och gick ut för att röka (och låta katterna komma ut och göra sina behov) rodnade himlen fortfarande efter vad som måste ha varit en fantastisk solnedgång. På morgnarna när jag går mot garaget tänds fortfarande lampan med rörelsesensor men snart är det så ljust att den slutar med det.

Jag såg kometen igår kväll, vad-den-nu-heter! Den syntes tydligt mot den mörka kvällshimlen. Då har jag sett både Halleys komet och den här – den som senast sågs av neandertalare. Mäktigt och magiskt! Eftersom vädret blivit kallare (ca -15 grader i morse) så är himlen klar just nu, men väderprognosen verkar göra sitt bästa för att mulna på himlen igen. Vilken tur jag hann se kometen! 🙂

Dagens bottennapp har redan passerat (hoppas jag). Vi har länge varit hotade av att få nya skrivare, inte till vår avdelning utan en på varje våningsplan. 😯 S kom förbi och installerade den nya skrivaren åt mig, och sedan promenerade vi iväg för att se hur den funkar. Han glömde bara att berätta att jag måste ta med min ”tagg” för att kunna få ut mina utskrifter 🙄 så jag fick en extra motionsrunda i korridorerna. Ja, ja. Det är ju bra med vardagsmotion.