Allmänt

Inbokad

Just idag är jag inbokad på diverse möten hela dagen. *djup suck* Nå, det är kul att jag är populär, eller vad man nu ska kalla det. 🙄 Påminnelse ska gå ut till de jag kallat till möte själv, då jag vet att de kan ha glömt bort det. Vi har möte en gång i månaden och jag skickade ut kallelsen direkt efter förra mötet, så det kan ha fallit i glömska. Dessutom är det ett hybridmöte; jag tar med laptopen till sammanträdet så får jag se om någon kommer dit eller om alla vill vara online istället. Själv föredrar jag IRL-möten, då fler synpunkter kommer fram, jämfört med onlinemöten då ingen säger något. Typ.

Det är kallare idag, några (ensiffriga) minusgrader, så det var riktigt skönt ute! Igår var det både blött och halt men sedan kom lite blötsnö, eventuellt även lite regn, och sedan frös det på – så nu är det skrovligt fruset och inte alls halkigt. 🙂 Katterna hade lite olika åsikter om utelivet i morse; Sigge gick förstås ut, medan Siri noggrant höll sig inne. Hon kan ha varit i närheten av takdropp/ takras igår, för hon var ute länge då. Sigge är den mer äventyrliga av dem. ”Nyfiken i en strut, öppnar man struten tittar Sigge ut.”

Jag har pratat med värmeverket om byte av min värmeväxlare (som jag fick veta att det hette) så de ska beställa grejerna och hör av sig när det börjar bli dags. 🙂 Dessutom borde jag beställa tid hos frissan, för nu är jag verkligen långhårig. Visst har jag det på utväxt, men just nu är det ovårdat långhårigt. Jag behöver få det klippt till någon sorts frisyr, så det inte bara hänger i testar och trasor. Planen är att även klippa lugg, så jag slipper diademet, men samtidigt kanske jag skulle behålla den lugg jag sparat ut och nu kan haka fast bakom öronen? Åh, jag får se. Jag bestämmer mig när jag väl är hos frissan. 😉

4 kommentarer på “Inbokad”

 1. Vissa dagar är jag så ”populär” på jobbet, så att jag känner mig som den ”allvetande sophögen” (känd från Fragglarna)

  det är då man inser vad det innebär att ha jobbat (snart) 28 (!!?) år på samma företag…

  1. 😯 Du borde få tapperhetsmedalj! Eller heter det ”guldklocka” – det gör det hos oss. 😆

 2. Varken medaljer eller klockor delas ut.
  Men efter 25 (och efter 35, 45…) får man går på en ”Tjänsteårsfest”.
  Min inföll (dvs ställdes in) under Corona… Men det gjorde inget, för jag hade varit på T’s 25-års fest året innan och ätit snittar och druckit bubbel, ätit 3-rätters osv med drygt 1500 pers. En gång räcker, så när det var min tur så ersattes festen med hotellvistelse med middag.
  Nu återstår att se om man håller i och ut till 35-års firandet!?

Kommentarer är stängda.