Allmänt, Foto

Varmare

Det är flera plusgrader idag!?! Snön och isen som tidigare frusit fast på bron och altanen (och säkert på balkongen också, men där har jag inte kollat) går nu nästan att få loss.

Dagarna börjar bli ljusare. Det ljusnar tidigare på morgonen och mörkret dröjer lite längre på kvällen. Snön lyser förstås upp tillvaron också, så den är bra att ha på plats (även om jag hatar att skotta den vita skiten).

Sigge har varit allmänt halvgalen i morse, men om det är vårkänslor (?) eller rädsla för takras som satt igång honom, vet jag inte. Han ville gå ut, men samtidigt inte. Han har skrikit åt mig – med HÖG röst – och ville jag skulle följa med honom ut. Eftersom jag nyss kommit in efter en rökrunda, ställde jag upp dörren så han fick gå själv, men han fortsatte att skrika åt mig. *hmpf* Bli utskälld av en katt?!? 😉

Efter att ha skjutit upp det så länge jag kunde, för jag till slut och handlade igår. Det var på tiden, och jag tog bara det ABSOLUT nödvändigaste, så halva handelslistan är kvar att shoppa – men jag kan avvakta till helgen. Nu klarar jag resten av veckan.

Dagens tema blir sortering. I fredags började jag rensa ut ett par stora högar med blandade godsaker på skrivbordet; diverse material från olika kurser, bra-att-ha-utskrifter, reklam från olika håll, m m. Nu brer stora skrivbordsytor ut sig och jag har en massa papper att stoppa i tuggen, då allt inte passar till pappersåtervinningen. 🙂

UPDATE

Så skönt att få ett bra svar! 🙂 Jag blev lite nervös då det redan låg i postlådan, eftersom de sa – när jag var dit för två veckor sedan – att det skulle ta tre veckor innan jag får svar. Den gången de tog in mig för att ta bort knölen (som bara var en knöl) fick jag snabbare svar än väntat – därför blev jag lite nervös av dagens post.