Allmänt

Till slut

Nu är fredagen äntligen här! Jag hade ju fredag redan igår, men är nu på rätt dag. Hoppas jag? 😉 Just idag verkar min favoritsysselsättning vara att frysa 😯 eftersom jag glömde ta på mig en kofta innan jag for till jobbet.

Det är underligt; jag har alltid varit en varmblodig person, som kunnat jobba i kortärmat även under vintern, men sedan klimakteriet kastade sig över mig 😆 har jag blivit betydligt kallare. Nu fryser jag fast jag har långärmad tröja med ett linne under, det behövs ett lager till (d v s koftan). Det är inte särskilt kallt, bara typ -3 grader, men det bryr sig min kropp inte om.

Planerna för helgen är att ta itu med tvätten (den historien har ni hört förr, eller hur) och att äta semlor. Det där med semlorna beror förstås på om jag handlar eller inte, men jag måste till Apoteket idag och tänkte då passa på att slinka in på affären bredvid och köpa semlor. Baraföratt. Det verkar som att helgen ska bli solig, men ändå inte kall, så det kanske blir fika på altanen? Vi får väl se. 😉

UPDATE
Nu, efter lunchen, fryser jag inte längre. Koftan har åkt på. 😉

Katterna fick gå ut under lunchen. Det var två yrvakna typer som kisade mot solen och var sååå sega – tills de upptäckte att snön höll att gå på. Då blev det full fart på dem och de försvann i fjärran! 😆 Ingen idé att vänta på att de ville komma in, så de får vara ute under eftermiddagen. Det är inte kallt, och solen värmer faktiskt lite grann (om man sitter i lä mot en husvägg).