Allmänt

Får inte glömma

Idag får jag inte glömma att hämta ut passet! 🙂 Det kom redan förra måndagen, men då hann jag inte dit innan de stängde. (Kontoret är bara bemannat på måndagar.) Efter en snabb koll i min kalender så ser jag att det tog bara två veckor att få passet, så det verkar inte vara några långa köer eller väntetider numera. Bara så ni vet, ifall någon annan tänker skaffa pass. 😉

Helgen har varit lugn och fridfull, och all matlagning jag tänkt göra försvann all världens väg. Lördag levde jag på smörgås, och ärtsoppan jag skulle koka på söndag har ännu inte kommit fram. Jag glömde lägga ärtorna i blöt dagen innan, så då fick det vara. Det fanns kyckling att äta istället.

Jag iddes inte ta hem jobbet i fredags, annars var planen att jag skulle jobba hemifrån måndag-tisdag. Onsdag har jag ett IRL-möte, men jag kanske jobbar hemifrån ändå och kommer bara hit, till jobbet, för mötet? Jag får se hur jag gör. Allt är förberett ifall jag slår till.

Under helgen upptäckte jag att Sigge blivit biten i svansen i något slagsmål. Jag har ju sagt att han inte ska bråka med grannarna! 😉 Nu är päls bortslickad från området, men annars verkar han må hyfsat. Jag har bokat en tid hos veterinären på onsdag – wish me luck! Sigge är inte den lättaste att få in i kattburen… 🙄 Hoppas vi blir klara innan jag ska på IRL-mötet – det blev lite snävt om tid där, men det var enda tiden som var ledig. 😳

Vädret är helt OK, faktiskt marsväder – fast vi ännu bara är i februari? Ett par plusgrader och sol, det droppar från taken, men blåsten gör att isen på brons trappsteg inte tinar bort. *suck* Under natten har det blåst upp ordentligt igen (helgen har varit hyfsat oblåsig) med hårda vindbyar som viner runt knutarna. Jag var ute och rökte med blött hår, som virvlade som en tornado runt skallen på mig! 😆 Det går snabbt att röka i blåsten, då vinden glöder slut på ciggen mycket fortare än jag hinner röka.

Katterna sprang med vinden när de gick ut i morse; Siri före och Sigge efter, som vanligt. De hade massor av uppdämd energi att göra av med, så de fick vara ute en lång stund.

UPDATE
Jag kom ihåg att hämta passet! Som vanligt ser jag ut som en kriminell (okammad och påsar säckar under ögonen), precis som det ska vara! 😆 Nu återstår bara att fundera på om jag ska åka någonstans eller inte, och i så fall vart?

Katterna fick gå ut under lunchen, och de blåste bort. Igen. De kommer väl hem när de blir hungriga. 😉

Reklamen var i postlådan, så då får jag post även onsdag och fredag denna vecka – om det kommer någon post till mig, förstås. Med min vanliga tur brukar jag få all annan reklam förutom den jag verkligen vill ha; det Lokala Reklambladet. Jag får alltid läsa bladet på webben, om inte ett exemplar råkat förirra sig till fikarummet på jobbet. Matsedeln förändras trots det inte just nu, möjligen efter att jag handlat. Vilken dag det nu blir. 🙄