Allmänt

Ännu en vecka

Där rusade ännu en vecka iväg, snabbare än beräknat. Jag hade tänkt stoppa in ett par hemmajobbardagar men det blev inte av. OK, jag kan förstås ta en dag idag och en nästa vecka, men jag ids bara inte. Nu har jag så mycket med Sigge att fundera på.

Eller, fundera och fundera… Han mår bra och – under över alla under – det gick jättelätt att medicinera honom igår! 🙂 Visst försökte han smita undan, men till slut lurade jag fram honom från under soffan, och vips var medicinen fixad. Inga klös- eller bitmärken på någon av oss! 😆 I morse har han varit ut och skitit, och sedan s-p-r-a-n-g han som en stormvind längs gatan för att göra av med all den uppdämda energin han samlat på sig. Det dröjde tills han kom in, men då hade han avreagerat sig och var lugn & snäll igen. Gick att ha i möblerade rum. 😉

Jag måste handla idag. Jo, jag vet. Så säger jag jämt, men idag är det dags. Planen att koka palt under helgen har blivit aktuell, eftersom A jobbar helg. Klart han ska få mammas palt! 🙂 Jag måste köpa potatis, då den tagit slut, annars blir det ingen palt den här helgen heller. Måste kolla med honom vilken dag som passar bäst, ifall jag måste flytta på övningskörningen (söndag istället för lördag). F är så ivrig att få övningsköra och jag ska försöka hitta på nya moment att träna den här gången.