Allmänt

Varmare

Se där, idag är det bara -9 grader! Grått väder, men ingen nederbörd. Det blir nog bra, det här. 😉

För den som undrar, kan jag berätta att USB-huben fungerar alldeles utmärkt! Jag kan använda både det externa siffertangentbordet och jobbhörlurarna vid datorn hemma, så det känns som att jag är på jobbet. 😉 Framför allt är det mycket lättare att använda hörlurarna med mikrofon, än mobilens hörsnäckor (eller vad de ska kallas). De trillar bara ur öronen hela tiden, speciellt om jag vrider på huvudet.

Katterna sover gott hela förmiddagen, piggnar till framåt lunch, då de är vana att jag kommer hem och släpper ut dem. Inte mig emot, då slipper jag någon som promenerar på tangentbordet/ pappren medan jag jobbar (jag tittar på dig, Siri). De har varit ut en snabb sväng, men kom in så fort de var klara med det som behövde göras.

En traktor skottar här utanför fönstret precis nu, efter en paus från skottandet som höll på strax efter 6. Eller han kanske varit och skottat någon annanstans? Nu är han i alla fall tillbaka, och traktorskopan gnisslar mot isen han river bort från gatan. Månntro om han tagit min gård också? (Jag hör inte om de skottar gården när jag är i vardagsrummet.)

Jag ska sätta på mer kaffe, det behövs för att komma igång. När jag drack min första morgonmugg kaffe fick jag en plötslig hostattack med munnen full av kaffe, så kaffe hostades åt alla håll och jag har därför kaffeprickig t-shirt på mig idag. Tur ingen ser mig! 😆 Jag ska gå och byta om innan jag visar mig för folk, jag lovar. Men just nu är det bara katterna som ser mig, och de bryr sig inte.

Jag har börjat lyssna på ”Pakten” av Sharon Bolton. Den är spännande redan från början – hon är en klar favoritförfattare! Om det är en bra uppläsare gör också sitt till, somliga uppläsare undviker jag.

Veckans matsedel har spruckit så det visslar om det, men det beror på att jag ätit resterna istället för att spara dem, som tanken var från början. Ja, ja. Jag har mat och håller undan disken. 😉

2 kommentarer på “Varmare”

  1. Hon är en av mina favoriter, och den här boken var en höjdare! 🙂

Kommentarer är stängda.