Allmänt

Explosion

Som en explosion slog löven ut överallt under helgen! 😯 Jag blir lika förundrad varje år – först är det grått i träd och buskar, och så nästa dag bara PANG är det ljusgrönt skimmer i all växtlighet! Nu kan jag börja vänta på att häggen ska blomma till min födelsedag, lika spännande varje år: hinner den eller inte? 😉

På tal om födelsedag, jag har delgett juniorerna mina planer. B var med på noterna, men A har jag inte hört något från. Han har jobbat hela helgen, så han har väl inte haft tid att svara i gruppchatten. :rolL: Det är ju inte bara jag som fyller år – på torsdag blir lille E 8 år! Jag tror det är pappavecka, men det lät på B som att söndag kan bli kalasdag. Vi får väl se. Hushållet B har för övrigt utökats med inte mindre än två kattungar! Lilla A kommer att lära sig gå med katter runt fötterna. 😆 (Hon törs nästan gå själv, inte helt hundra, men snart…)

Mina egna kattrackor lever strikt uteliv, Siri kommer i princip bara in och äter. Sigge kommer även in och sover ibland, men jag måste montera altansoffan och ta ut kuddarna så Siri har någonstans att ”bo”. 😉 Så gjorde hon ju förra sommaren, så jag antar det blir repris på det. Sigge bar förresten in ännu en råtta i fredags eller lördags – och den var inte riktigt död än, när jag bar ut den. 😯 Tur jag inte är rädd för råttor.

Det märks i mitt kök att jag levt på snabbmat i olika former hela förra veckan. 😳 Det står tomma snabbmatsförpackningar och papperspåsar överallt, det ser ut som efter en bättre studentfest, typ. Jag kan inte rå för att thaivagnen hade premiär under helgen! 😉 Det är sååå gott, speciellt första gången, när jag längtat hela vintern. OK, jag får ta nya tag den här veckan. Har skjutit upp handlandet så länge jag kunde men idag är det dags. Tror jag. 😉

UPDATE
Jag är helt ute och cyklar idag, bildligt talat (har ingen cykel). Dagen började med en REJÄL försovning, så pass att mina kollegor hann börja SMS:a mig och undra var jag höll hus… 😳 Nå, jag tog mig till jobbet inom flexens yttersta gräns, så det löste sig. Däremot har jag inte hunnit hämta dagens första kopp jobbkaffe, så jag är både trög, sur och ringrostig så här på måndagsmorgonen. *grymtar irriterat* Mitt högeröga rinner, det är så typiskt. Hoppas det går över snabbt, jag har inte tid med rinniga ögon den här veckan.