Allmänt

Nitlott

Det nya stället jag provade söka katt på igår (i natt) visade sig vara lika tomt på katter som alla andra ställen jag försökt med. *djup suck* Nå, Siri kommer förhoppningsvis hem själv någon gång. Jag får se om jag orkar fara på en ny sökrunda ikväll, det här var ytterligare ett stressmoment jag verkligen inte behövde sista veckan innan semestern. 😳

Det börjar bli kort om tid och jag har blivit uppbokad med både fack- och skyddsombudsärenden hela veckan. Jag har egentligen inte tid med dem, då jag – förutom den ordinarie arbetsbördan – fått ett projekt i knät som ska vara klart innan jag tar semester. *gaahhh* Jag funderar på att förbereda så mycket som möjligt idag och jobba hemifrån imorgon, men jag får se hur jag gör. Arbetsmängden blir inte mindre för att jag jobbar hemifrån. Och det är svalare på kontoret, nu när värmen kommit. 😉

Jag skulle både till Apoteket och affären igår. Jo, tjena. Apoteket hann stänga och då iddes jag inte fara och handla. Ny plan är att åka till Apoteket under lunchen, och så handlar jag mat någon gång när jag har tid. Ikväll efter jobbet? Sent på kvällen? Någon annan dag? Under helgen? Jag får se.

De nya klänningarna ligger fortfarande ouppackade (i sina plastförpackningar) på köksbordet, men om jag orkar ska jag prova dem ikväll. Igår hade jag planerat in en liten sovstund tidigt på kvällen, för att orka se dubbelavsnitt av ”Outlander” (nya säsongen börjar på lördag!!!!) och sedan åka på kattjakt under natten. Precis när jag höll på att somna ringde B – och där for den tuppluren. Ja, ja. Jag har ju snart semester och då får jag sova i flera veckor om jag vill och behöver. 🙄

UPDATE
Jag halkar efter mer och mer med mina arbetsuppgifter jag tänkt ha klara innan semestern. Ett av dagens möten drog ut på tiden, och jag antar att det andra också gör det. *suck* Ja, det är mycket att sucka över just nu.

Jag vet inte om jag ska vara glad eller sur över solens och värmens återkomst, men så länge det är någotsånär svalt inomhus går det väl an. På kontoret är det svalt, p g a skuggsida, så även om vädringsluckan står öppen både dag och natt har det inte blivit varmt här inne – än. Hemma är det varmt i köket men svalt i vardagsrummet, så jag tror jag ska öppna fönstren ikväll (för att få lite korsdrag) även om jag oftast sover med altandörren öppen på glänt (dörrspringan har en kattbredd).

Jag hann en snabb sväng på Apoteket under lunchen, och eftersom det inte var någon kö hann jag äta hemma också. Sigge syntes inte till, men jag kände hur solen stekte mot de delar av kroppen som råkade hamna utanför skuggan när jag var ut och rökte, så jag antar att han ligger typ under rabarbern eller någon buske och svalkar sig. Han visar sig inte alltid när jag kommer hem på lunchen, men på kvällen kommer han hem.