Allmänt, Foto

Kalas

Det var 10-årskalas igår för lille J, som börjar bli en stor pojke nu. *ler vemodigt* Det var ju nyss han höll på att lära sig gå. Nu har han en lillasyster som lärt sig gå, och milde molander så hon går! Benen går som trumpinnar, även när hon ligger ner, så det är full rulle hela tiden. 😆

Det var glasskalas i värmen, med fina Muminmuggar i dukningen. 😉 Jag var – för en gångs skull – först på plats av gästerna, efter hisnande omkörningar längs Europavägarna: det är många husbilar, husvagnar och bilar med släp längs vägarna på en söndagseftermiddag i semestertider.

Jag kom ihåg att bilen behövde tankas innan jag åkte hemåt senare på kvällen, efter glasskalas och Foodoramiddag. Lika bra att göra undan middagen på plats, för att slippa börja med mat när jag kommit hem. Klockan drog iväg och jag blev sen att komma hem, men – precis som alla andra somrar – jag har ju vänt på dygnet. Idag gick det ändå bra att stiga upp – det är imorgon jag kommer att försova mig, om jag ska följa den vanliga ”planen”. 😉

Sommarmarknaden har B varit hos mig – inte hela familjen, som jag trodde. A och lilla A var i sommarstugan med hans föräldrar och hjälpte till med renovering. T o m katterna var med! (Men de renoverade nog inte. 😉 )

Väl tillbaka på jobbet har jag gjort en första sortering av inkomna ärenden på papper, men har inte öppnat mailen än… Ska hämta mig kaffe så jag blir människa innan jag börjar kolla vad som finns där. Ja, ja. Det blir nog bra, det här. Snart är jag i full gång igen.

UPDATE
Sommarens semesterväder har varit helt otroligt varmt och soligt, dag efter dag! Jag gillar ju inte sol & värme, sitter hellre i skuggan eller inomhus (om det är för varmt ute), men det var trevligt att få fint väder redan första semesterperioden. Lagom till andra perioden, redan igår, slog vädret om till växlande molnighet, med diverse regnskurar under kvällen. Idag är det mer jämngrått, men ingen nederbörd. Det har börjat blåsa – rejält. Perfekt jobbväder, alltså! 😉 Jag hade gärna haft fler sådana dagar under semestern, för i solskenet ids jag inte göra något – även om jag håller mig inomhus. (Som den rutinerade läsaren förstår, har jag inte börjat med tvätten än…)