Allmänt, Foto

Semesterresa

Gissa vart jag åkte på min ”semesterresa”? 😉 Jag var först till L en sväng, så verkstaden fick kika på felet som gör att motorikonen lyser på instrumentpanelen. Det var ett ”skumt” fel (jag begriper mig ändå inte), och de hade förstås inte reservdelen hemma, så jag fick en ny tid – efter att min semester tagit slut. *suck*

Jag hade raggat upp C som ressällskap, då jag även skulle till IKEA. Hon nappade glatt på förslaget, för A var inte alls noga om att fara dit. Döm om min (vår?) förvåning då han ville bli upphämtad i K (som vi skulle passera efter vägen)?!? Han insåg väl att det skulle bli ett IKEA-besök, vare sig han ville eller inte. 😉

Vi stannade K och åt middag på vägen hem, när A ändå skulle hämta sin bil (som han lämnat hos B medan vi var på shoppingrunda). Jag köpte inte så mycket, mest bara lunchburkar i glas, då de jag har av plast blivit så himla fula invändigt. Det ser ut som slingor/ fläckar av frost på insidan av burkarna, men det beror på att jag värmer dem med mat inuti i micron – tömmer alltså inte ut maten på tallrik innan värmning. Nu kan jag rensa och slänga bort de fula burkarna.

Idag kom äntligen regnet! Inte mycket, det har bara droppat lite grann, men det är mulet och inte så jättevarmt ute. Det kan bli lite varierat väder enligt väderappen, men det är bara skönt om det regnar. Vad som däremot är konstigt med vädret, är att det är så kvavt – liksom klibbig fuktig luft, så som det brukar vara under rötmånaden.

Igår kom min kompis C förbi – hon med rosen – så vi kunde sitta ute och surra med varandra på altanen. Hon hade med sig ett gäng böcker åt mig! Nu har jag semesterläsning, lagom tills semestern tar slut – men jag har ju lediga kvällar och helger. Och för den som undrar: tvätten är fortfarande orörd… 🙄

Nu drar det ihop sig till marknad (börjar imorgon), men jag får inga norrmän på besök i år. De ska ha barndop precis den här helgen, så de kommer inte. Däremot kommer B med familj, men hon har förvarnat – så jag hinner städa det värsta. 😉 Jag vet inte om de bara tänkt stanna över fredagen eller om de blir kvar till lördag. På söndag em ska det vara 10-årskalas hemma hos henne, då lille J fyllde år igår.

Jag hade precis varit och handlat när B hörde av sig, men det finns nog mat så det räcker, även om jag inte visste att de skulle komma förrän efter handlingsturen. Nå, när det är marknad finns det matställen över hela samhället. Ingen kommer att behöva gå hungrig. Och affärerna har öppet hela helgen. *rycker på axlarna*

2 kommentarer på “Semesterresa”

  1. Vi startar vår roadtrip imorgon! kan hända blir det några
    IKEA-matstopp längs den drygt 130 mil långa vägen!

Kommentarer är stängda.