Matsedel

Matsedel v 31

Måndag
K-färssås m spag

Tisdag
Rester

Onsdag
Pyttipanna m ägg o rödb

Torsdag
Rester

Fredag
Kycklinggryta

Jag tog upp och tinade köttfärs från frysen igår, men det blev pizza istället (A skulle äta hos mig och kände för pizza). Förhoppningsvis kan jag använda köttfärsen idag istället, men det är inte säkert det blir köttfärssås av den. Jag kan hinna ändra mig så färsen blir biffar eller köttbullar istället. Planen är i alla fall k-färssås, men som så många andra gånger – planer kan ändras. 😉

Den största planen för idag är att fara och handla. Nu har jag faktiskt hemma det jag behöver för att laga dagens middag, inklusive rester till imorgon – men jag är utan BÅDE kaffe och cigg! 😯 En liten handelsrunda lär det bli, så får jag göra den stora rundan senare under veckan. De livsnödvändiga sakerna måste fyllas på först och främst! 😆