Allmänt

Nå nu

Idag är alla (på min avdelning, åtminstone) tillbaka efter semestern! OK, alla har inte kommit än, men vi har ju flex så det är ingen fara. Nu ska det väl bli lite ”ordning på torpet”, när alla kan ta hand om sina egna ärenden. Jag har försökt att inte göra allt för mycket fel, men en del ärenden är… speciella. 🙄

Siri kom hem igår, utan halsband – igen. Suck. Jag försökte ringa A att komma på jakt med mig – det gick ju så bra senast – men fick inget svar. Så började regnet ösa ner och jag bestämde att halsbandet får ligga där det ligger, jag får fara ikväll istället. Om det inte börjar regna ikväll igen. Just nu är det bara mulet, men annars torrt.

Jag har slagit in en present åt B, som egentligen inte är en present. Hon har nog bara glömt att den fanns kvar hos mig. 😉 Vilken dag som helst ska jag bära in paketet från bilen, så jag får slå in presenterna åt både A och B, som jag har där. Jag är bara inte riktigt säker på att jag har omslagspapper så det räcker, måste nog köpa en rulle till. 😳

Jag lyssnar på en oväntat bra bok som inte är en deckare, inte ens en mysdeckare: ”Lektioner i kemi” av Bonnie Garmus. Den är både underhållande och spännande, trots att jag inte hunnit så långt in i den. (Tack för tipset, Asta!)

Nu ser jag att WordPress ändrat sin länkfunktion?!? Förr kunde jag välja att öppna länk i nytt fönster, men den funktionen är borta nu? Jag vill ju ha det så, när man byter till någon annan sida. *hmpf* Ja, ja. Det går att leva med, men då vet ni varför mina länkar helt plötsligt inte öppnas i nytt fönster.

Få se om jag får ihop någon matsedel den här veckan? Jag har levt på ett storpack varmkorv hela helgen 😉 och har inga planer på att laga något mer ansträngande än så. Idag måste jag handla, helst redan under lunchen, då jag är utan både bröd och smör. Jag skulle förstås kunna äta fil & flingor, men flingorna är också slut. Och en massa annat. Jag har en lång lista. 😉

UPDATE
Vilken tur jag har! Jag kollade just på Siris halsband – och då hade det rört sig, till ett grannhus lite längre bort på gatan? Så dök en annons upp på FaceBook, att grannfrun hittat ett katthalsband med pejlare efter gång- och cykelvägen! 🙂 Jag talade om att det var mitt, och kommer förbi och hämtar det efter jobbet.

Jag måste fråga om hon hade hund med sig, som kände kattdoften, eller om halsbandet låg så synligt att hon själv såg det. Det kan vara intressant att få veta. 😉 Anyway, nu får jag spänna åt halsbandet ännu lite mer, så inga kvistar kan dra loss det en gång till. Det blev ju nästan jobbigt att sätta GPS på katterna, jag får ju ränna runt överallt och söka/ hämta halsband. 😆

2 kommentarer på “Nå nu”

  1. Det där med länkar låter underligt. Jag har senaste versionen av WordPress och jag kan välja nytt fönster när jag skapar länkar. Och när jag markerar dem och väljer att redigera kan jag även välja ny flik.

    1. Ja, det har funkat så för mig också tidigare, men idag var det alternativet plötsligt borta?!? Ja, ja. Jag överlever nog. 😉

Kommentarer är stängda.