Allmänt

Bra minne, men kort

Det var väl inte helt oväntat att jag skulle glömma att ringa de (privata) samtal jag tänkt ringa igår – men imorgon har jag bättre med tid. Vi har ett viktigt stoppdatum idag, så jag har verkligen fullt upp med att få allt klart. När jag är på jobbet, går ju faktiskt jobbet före privatlivet, även om vissa samtal måste ringas medan jag är på jobbet. När jag kommer hem har ju de jag behöver ringa hunnit stänga.

Regnet har börjat om igen, efter ett uppehåll på några timmar. Det är inte särskilt kallt (läs: inte minusgrader) på nätterna men katterna har börjat sova inomhus igen. Jag är lite förundrad över att Siri kommer in, men bara jag väntar tillräckligt länge så kommer hon (runt midnatt). I alla fall om det regnar.

I morse snoozade jag för många gånger, fick skynda mig, blev ändå ordentligt sen, och precis när jag gick ut genom dörren kom jag ihåg att det är soptömning idag. Det var bara att vända, gå in igen och hämta de sopor jag ville bli av med. Låt mig säga som så: det blev inte mycket sorterat den här gången… Men jag har tagit ut alla de nödvändigaste soporna!

Trots att det bara är torsdag har jag redan börjat planera inför helgen. Men, ni vet ju hur det går med mina planer… Jag kanske skulle kalla det ”förslag” istället för ”planer”? Ett förslag kan jag ju alltid avvisa, medan ouppfyllda planer känns mer som att jag inte borde planera i förväg.

Det retar mig att jag glömde köpa grädde när jag var och handlade i måndags. Dessutom glömde jag den på ett väldigt snöpligt sätt. Jag brukar alltid köpa grädde med lång hållbarhet, så det finns hemma om jag behöver. Nu var just den sortens grädde slut när jag handlade, men det fanns helt vanlig grädde – som jag ratade! 😳 Jag skulle ju använda grädden den här veckan, och hade därför gott och väl kunnat köpa den vanliga! 🙄 Är jag vanemänniska eller är jag vanemänniska? *hmpf*

UPDATE
Jag behövde inte ringa till Bussgods – fick ett SMS att mitt paket fanns att hämta där. De hade förstås stängt när jag hade lunch, men jag kan hinna dit efter jobbet om jag stämplar ut lite tidigare. Bara därför är jag inbokad hela eftermiddagen i möten, men kan bli klar innan Bussgods stänger. 🙄 Typiskt.

Idag – hurra! – fick vi påfyllning med nya rullar kompostpåsar! Jag var precis i slutet av min sista rulle – det är bara en eller två kvar, sedan jag bytte kompostpåse i morse (när jag skyndade mig att ta ut soporna). De räckte precis! *torkar svetten ur pannan*

Nu: hämta kaffe. Sedan: möte.