Allmänt

Sugen

Jag blev tvärt sugen på att vara ledig på fredag, för att kunna klämma in ett verkstadsbesök åt bilen och (efter verkstaden) ett besök hos barnbarnen åt mig själv… Nu glömde jag förstås pappret hemma, med uppgifterna om varför jag ska boka tid på verkstaden, men jag får ta med det till jobbet efter lunch och hoppas på att jag kommer ihåg att ringa då. Sedan beror det förstås på om de har någon ledig tid åt mig – annars får det vara till någon annan gång.

Angående bilen, så ska jag kolla upp i min almanacka när jag bokade tid för däckbyte förra året och försöka anpassa årets däckbyte till den tiden. Det är ju bra att ha på vinterdäcken om det plötsligt kommer snö eller underkylt regn. Längre norrut har det tydligen kommit snö men vi har klarat oss – än så länge. Däremot har vi fått ordentligt med regn. Det fullkomligen dånade mot tak och fönster igår kväll.

Vad jag också behöver ringa om, är de där nya fodralen till katt-GPS:en jag beställt. De skickades med UPS, vilket är värdelöst i Norrbottens utmarker. 🙄 Med lite tur kan de finnas på Bussgods, för enligt mail från UPS är försändelsen levererad?!? Jag har kollat min postlåda varje dag, men inget nytt där. Eftersom jag har mobilen på ljudlös (t o m utan vibration) när jag är på jobbet, kan det hända att killen på Bussgods försökt nå mig. Eller inte. Jag ska ringa honom också under dagen.

UPDATE
OK, jag kom ihåg att ta med pappret angående bilen efter lunch. Återstår bara att ringa dit och kolla när de har tid för mig. Dessutom ska jag ringa de andra samtalen jag nämnde tidigare. Ingen försändelse i postlådan idag heller. Hmmm.

Båda katterna är inne efter lunchen, när jag tog min efter-maten-rök kom Siri – kall, blöt, hungrig, okliad, upprörd… Sigge var just ute en sväng och kollade vädret men när hon gick in, kom han också in. Nu har de varsin soffa att sova gott på tills jag kommer hem och stör friden. 😉