Allmänt

Inställt

Dagens möte, som skulle ta hela förmiddagen, blev inställt. Då halva gänget är borta, kan vi ta det någon annan gång. Jag har hämtat två nya anteckningsblock, så nu är jag förberedd inför mötet – när det nu blir av. Ja, jag tog två block, då jag behöver ett till avdelningen/ jobbet och ett till facket/ skyddsombud. Tidigare hade jag två, men när de tog slut – ungefär samtidigt – nöjde jag mig med ett. Det blev genast krångligare att hålla isär olika papper/ ärenden, så jag tog nu två igen.

Anyway, det är fredag! Jag har inga planer inför helgen, annat än att fortsätta med tvätten – och fara och handla. Det blev de sista resterna igår, så nu är jag definitivt utan mat hemma. Planen är te & smörgås till lunch, och middag från Grillen. Sedan får jag se om jag handlar senare ikväll eller om jag far imorgon. 🙄 Jag borde även planera in att göra matlådor under helgen, för det är himla bekvämt att bara slänga in en burk i micron till middag. 😉 Då får jag anpassa handlandet efter vad jag tänkt laga.

Jag tog med mig ”frukost” till jobbet idag: en Twix. Det finns mycket godis kvar sedan jag bunkrade inför Halloween, så jag äter upp det bit för bit. I vanliga fall äter jag inte frukost, men jag tog med mig godis idag för att få upp blodsockerhalten en aning till mötet – som blev inställt. Nåja, det är inte hela världen. Jag kanske blir lite effektivare under förmiddagen, vi får se. 😉

Vi har fått en ”ny granne” i korridoren! Eftersom A slutat hos oss (hon har fått jobb i en grannkommun) så har istället A flyttat in i hennes kontor. Det fyller på de tomma kontoren allt eftersom, S behöver inte vara ensam längre. Efter årsskiftet kommer en till ny stjärna, men jag vet inte var de tänkt placera den. Det kan bli en del ommöbleringar i korridorerna för att flytta ihop personalgrupper. Vi får väl se.

Vi diskuterade precis att julen börjat närma sig. Jag har en julklapp klar och vet vad jag vill köpa till julklapp åt tre stycken. Sedan är det bara barnen kvar, för jag kommer bara på saker åt de vuxna. 😳 B får väl skicka mig länkar till vad de små önskar sig, för jag har noll koll. I år blir det nog bara skolfoto med en av killarna till julklapp, då lille E var sjuk den dagen de skulle fotograferas. Det är en bra julklapp, då kan jag se hur mycket de vuxit/ ändrats sedan förra årets foto. 😉

Men skolfoton är skitdyra! Om inte B vill ha några foton i år, så har hon min fulla förståelse. De var mer än tillräckligt dyra när mina juniorer var i skolåldern, och de har knappast blivit billigare. Nu ryktas det att elen ska bli dyrare till vintern igen, så få se var det slutar den här gången. Allt har blivit dyrare, både varor och tjänster, och det märks i gemene mans plånbok. Igår hade vi ”privatlivets ekonomitips” som snackis i fikarummet. Göra matlådor, kolla extrapriser, köpa begagnat, m m.

Ost är ett favoritämne, vanlig hårdost att hyvla. Affärerna har börjat fuska med att ange styckepris på ostbitarna, istället för kilopris – vilket är en markant skillnad. Jag är periodare med just ost; antingen äter jag ohemula mängder ost eller också glömmer jag ostbiten längst in på kylskåpshyllan tills den möglat ordentligt.

UPDATE
Jag. Blir. Så. Less.

På folk, alltså! Somliga förstår jag inte hur de ens kunnat klara körkortet, för de kan inte läsa skrivna instruktioner. Haha, den typiska fredagskänslan smyger sig på, eller…? 😉 Jag är trött och less och vill gå hem/ göra helg. Det kom ett komplicerat ärende som fick mig att gå i baklås helt och hållet, så nu ska jag snart fråga A om vi ska gå och fika – och sedan går jag hem. Lika bra att låta ärendet vänta till nästa vecka när jag känner så här.