Allmänt

Ändringar

Det blev ändringar i matsedeln även igår, då jag inte iddes börja med chilin då heller. Få se vilken dag det blir – kanske idag? Jag har inte bestämt mig än. Vi får se om jag ids idag eller om det blir något enklare, snabbare till middag idag igen (läs: te & smörgås)… 🙄

Jag kom faktiskt ihåg i morse att hämta utskrifterna jag gjorde igår, eller rättare sagt, som jag skickade till skrivaren igår. Sedan måste man gå dit med sin ”tagg” för att få ut dem ur skrivaren, vilket jag jämt glömmer. Man måste hämta dem inom tre dagar, annars försvinner de, vilket kan ställa till bekymmer: vad har jag skickat till skrivaren, egentligen? Efter tre dagar är mitt minne blankt. 😳

Vi har tydligen en ny modell av flexstämplingen via datorn eller mobilen. Jag har inte provat den än, då jag jobbat på jobbet hela tiden och använder skärmen vi har vid ingången. Om jag jobbar hemifrån någon dag ska jag prova den nya modellen, baraföratt. Det underlättar när jag ska skriva instruktioner till den, eftersom det alltid är jag som åker på att göra sådana uppgifter.

Sigge blev ju kvar ute efter lunch igår, och jag blev sen att komma hem. Gissa om han var Upprörd när jag kom hem?!? Inte nog med att jag var sen – dessutom hade A parkerat på min gård (och skottat bron åt mig) så Sigge hade mycket att klaga över. Siri mådde gott i värmen inomhus, men Sigge var först i kön till skålen med middag som jag serverade när jag kommit in. 😉

I morse ville han inte alls gå ut, och Siri var bara ut en snabbis och gjorde det som behövde göras. Det är ändå varmare i graderna idag än igår, bara typ -7 grader, men det grinar illa. Nordliga vindar som biter genom märg och ben. Jag tror det är de som ställer till det med mina knän, som blir sämre och sämre för varje dag. 🙁 Nå, jag får klä mig bättre, så enkelt är det.

När jag handlade glömde jag alldeles bort att köpa garn och stickor, för håll i er: jag har tänkt prova sticka (istället för att snaska) framför TV:n på kvällarna och få ihop ett par sockor åt mig själv! Och om de blir bra, så blir det mjuka paket under julgranarna hos mina juniorer med tillbehör. 😆 🙄 😳 Återstår bara att köpa hem det som behövs, som sagt, och att komma på hur man stickar hälar. (Det finns säkert på DuTuben.)

UPDATE
Idag gick båda katterna ut på lunchen, få se hur sura de är när jag kommer hem? 😉 Jag såg Sigge smyga över gatan till grannarna, Siri vet jag inte vart hon tog vägen. Nå, det går ingen nöd på dem, för det har faktiskt blivit lite varmare: bara -6 på lunchen.

Jag försöker förarbeta så mycket jag kan ifall jag ska jobba hemifrån torsdag-fredag. Helst vill jag ju vara tillbaka på kontoret på fredag, då det är skönt att ha datorn och alla grejer på plats på måndagsmorgonen, men går det inte så går det inte. 🙄 Risken är mindre att jag glömmer datorväskan hemma om jag ska ta med den en fredagsmorgon istället för en måndag, då jag ofta har annat jag ska bära med mig ut på måndagarna; sopor, t ex.