Allmänt

Äntligen!

De ringde från verkstaden igår på em och meddelade att min bil är klar! Jag tvingade raggade upp A som co-driver efter lunch idag, eftersom jag inte hann igår. Problemet är bara att jag måste vara tillbaka före 16:00 då jag är inbokad på ett Viktigt Möte, men det går nog bra. Förhoppningsvis är det inte lika mycket snörök idag som det var igår… 🙄

Egentligen borde jag passa på att hinna förbi till shoppingområdet S när jag ändå är i närheten, men det är tveksamt om jag har tid. Annars får jag fara dit en sväng under helgen, då jag har inköp som måste göras. Då kan jag hinna förbi till B med familj också, beroende på vad de har för sig. Jag får kolla med dem före helgen, rätt vad det är ska de iväg på någonting. Eller är sjuka. Jag tänker inte dra på mig magsjuka, även om de förhoppningsvis gjort undan den nu.

Det blev ingen handelstur igår heller, så få se om den blir av idag? Jag skjuter upp handlandet så länge jag kan, listan växer, men det är så tråkigt att handla mat. Nu missade jag alla Hjärtliga erbjudanden som kan ha dykt upp igår, men det skiter jag i. Jag kan fira vilken dag som helst, när jag har bättre med tid. Om jag har tur så finns det kvar vaniljhjärtan, kanske t o m till extrapris, nu när D-day har varit? 😉 Eller varför inte semlor? 😆

Egentligen försöker jag undvika sötsaker så gott det går, när jag köper hem godsaker att tratta i mig framför TV:n är det oftast fett och salt jag är ute efter. Som om det skulle vara bättre?!? Anyway, veckans kap är apelsiner – dem siktar jag stenhårt på den här gången. Jag köpte några förra veckan och de var saftiga och goda, hoppas veckans är lika smaskiga. 😉

Igår bytte jag bok, jag orkade inte med Sebastian längre. Bye, bye, baby – jag kommer inte att undra över hur det gick för dig. Började istället lyssna på ”Döden vid Faxälvens strand” av Joakim Broman. Det är ingen deckare, den är mycket rysligare än så… 😳 Intressant att lyssna på, även om det är författaren själv som läser den. Jag gillar inte riktigt hans röst, men budskapet går fram.

Dagens väder är -9 grader, mulet, eventuellt någon flinga som faller. Sigge har varit ut i morse, men i det tunna snötäcket som var på altanen ser jag att han inte gått ner från altanen, så han var nog bara ut och kollade läget. Siri höll sig noggrant inomhus, hon har inga planer på att gå ut i snön. Förresten, Sigge gillar att skita i uppskottade snödrivor, och blev så ledsen när en traktor skottat bort den stora drivan vi haft på andra sidan gatan. Men så kom en annan traktor och skottade upp en pytteliten driva hemma på gården, bredvid garaget – så nu plumsar Sigge glad och nöjd iväg till den genom djup lössnö när det är dags att göra det som behöver göras. 😉

2 kommentarer på “Äntligen!”

  1. Min första hund, som hette Bimbo, älskade också att bajja längst upp på snödrivor. Ju högre desto bättre. Ibland lite krångligt att plocka upp efter honom, men jag var också mycket yngre då.

Kommentarer är stängda.