Allmänt, Foto

Tappat sugen

Jag har verkligen tappat sugen och får ingenting gjort. Kassarna jag skulle bära in från bilen igår blev kvar där. Jag får ta in dem idag på lunchen istället. Det är – som jag nämnt tidigare – inga varor som fryser om de blir kvar i bilen, så det är inte bråttom. Annat än att jag vill ta in dem och införliva dem med resten av mitt hushåll, förstås. 😉

B tyckte – när jag tidigare nämnde min eventuella IKEA-resa – att jag kunde packa upp sådant jag köpt tidigare från IKEA, de varor som inte var bråttom utan blev kvar i den stora blå påsen och sedan hamnade i skrubben – med påse och allt. Ja, hon har en poäng där, men nu har jag shoppat sådant jag kommer att använda med en gång, inga bra-att-ha-grejer.

Jag borde fara och handla mat idag, kanske direkt efter jobbet? Visserligen har jag dagens middag (olagad) hemma, så jag kan först åka hem och fixa middagen, innan jag handlar, men… Allt för ofta gör jag så, med tanken att fara och handla senare, och så strandar jag på soffan. 🙄 Det är också en del av den tappade sugen. Den har tappats för länge sedan, det är inget nytt.

Katterna har inte varit ut i morse, de tyckte nog att det var för kallt. Det är -17 grader, men himlen klarnar upp och solen har börjat visa sig! Däremot blåser det en aning, men inte så det direkt stör.

Jag skulle hjälpa en kollega med hennes arbetsuppgifter, som samlats på hög, men fastnade redan igår. Idag har jag absolut noll koll på hur jag ska gå vidare, men om jag dricker ytterligare en kopp kaffe (eller två) kanske hjärnan kommer igång. Min hjärna är fortfarande i sleep mode.

UPDATE
Småtrollen gick ut under lunchen, och eftersom det blivit lite varmare (ca -10 grader) lämnade jag dem ute. Jag kollade innan jag körde ut från gården, och då satt en av dem och blängde på mig från rökstolen på altanen – jag tror det var Siri. De behöver lite frisk luft i pälsarna när nu vädret visar sig från en bättre sida. (Efter en snabb koll på GPS:arna så ser jag att det kanske var Sigge på altanen – spela roll.)

Jag bar in påsarna som var kvar i bilen, så får jag packa upp dem ikväll. Jag tror inte att det var nästan något som behövde diskas eller tvättas före användning, men jag ser ju eventuella behov när jag packar upp. Det roligaste blir att försöka skruva ihop kattklöspålen jag köpte, modell ”extra stor”, för jag misstänker att jag får ett par hjälpredor när jag börjar med den. Eller också bryr de sig inte alls. Vi får väl se. 😉