Allmänt, Foto

Den som väntar på något gott

Till slut tog jag mig i kragen och öppnade paketet jag beställt! En fleecehoodie, lång modell – perfekt att krypa upp i TV-soffan med på kvällarna! Enda problemet är att den är otroligt elektrisk, men det avhjälps med en tvätt med massor av sköljmedel. Annars var den precis vad jag längtat efter. 😉 (Förutom den hade jag även beställt fyra svarta leggings (två st 2-pack, av lite olika kvalitet) men dem ids jag inte visa. Alla vet hur leggings ser ut.)

Två lyckliga katter sprang ut i morse och sveptes av vinden iväg till äldreboendet på andra sidan gatan. 😆 De sprang tillsammans över dit för att… Tja, göra det som behövde göras – vad vet jag? Blåsten gör dem lurviga i både pälsar och hjärnor 😆 men de kom in igen när jag senare var ut och rökte. Båda var kvar inne när jag for till jobbet.

Ikväll har facket årsmöte, med efterföljande middag. *suck* Enda sättet att få medlemmarna att engagera sig åtminstone en gång om året. 🙄 Vi brukar ju hitta på annat också, någon utflykt med tillhörande mat, men just nu har de idéer vi hade strandat en aning. Jag får ta upp idéerna på mötet ikväll och se vad de tappra få tycker. Positivt är i alla fall att slippa laga middag en gång den här veckan! 😉

Jag måste försöka få ihop (och skriva ut) materialet till årsmötet under dagen. Lika tråkigt vartenda år, och jag förstår inte varför det alltid är jag som måste göra det? Både när jag var sekreterare och nu även som ordförande är det jag som fixar fram materialet. Nå, det är inte allt för betungande, jag kan kopiera mycket från förra årets texter, men ändå.

Två av mina kollegor är på nätverksträff idag, men numera får inte hela gänget fara, som vi fick göra förut. Det är tråkigt, vi behöver göra saker tillsammans; både för att bli tajtare som grupp och för att det är bra att kunna diskutera frågor utanför vår egen ankdamm. ”Hur gör ni med det här?” är en perfekt fråga att ta upp med likasinnade, för att inte tala om hur gärna vi vill diskutera dem kommande sammanslagningen med någon som redan gjort den. Jo, vi kommer att slås ihop med ett par andra grupper, vilket är ett stort jobb att genomföra, och vi vill gärna veta vilka genvägar det finns och vad man bör tänka på.

UPDATE
Lunchen var snabbt avklarad, och jag lyssnade – som vanligt – på min bok medan jag åt. Mikael Niemi kan verkligen brodera med orden; han gav mig en fullständigt extatisk upplevelse om hur det är att äta palt…! 😆 Ni som inte vet behöver lyssna, ni som vet kan också lyssna. 😉 Om inte annat så blev jag svårt paltsugen – det är rätt länge sedan jag kokat palt nu. Mmmm, nykokt, med bara smör till, och nästa dag steks den och då tillkommer även lingonsylt på tallriken, förutom smöret. Smaskens!

4 kommentarer på “Den som väntar på något gott”

  1. Vilken härlig hoodie!
    Trodde först det var en badkappa och tänkte att du börjat med vinterbad 😀

  2. Köpte mig också en lång fleecehoodie att vara varm inomhus på vintern. Även den är ooootroligt elektrisk och drar åt sig alla hundhår i hela huset. Tyvärr verkade det inte hjälpa med sköljmedel. Fast min är bara svart inte så fin som din.

    1. Tack! Det är så skönt med en fleecetröja som inte slutar strax under naveln utan går att dra ner över rumpan också. 🙂

Kommentarer är stängda.