Allmänt

Ryggeländet

Igår skar ryggen ihop fullständigt. Jag klarade jobbdagen, köpte middag på Grillen och tog mig hem. Väl hemma bröt jag ihop på soffan; jag fick t o m ont av att andas!!! 🙁 Så sedan igår kväll knaprar jag värktabletter, alla möjliga sorter jag hittade hemma, för att orka till jobbet idag. Jo, jag vet, man får faktiskt vara hemma om man är sjuk, men just idag går det inte. Och, jaaa, jag vet, det finns inget jag absolut måste, men idag är jag uppbokad med allt möjligt som inte kan ändras/ flyttas/ hoppas över.

Nu ska jag sluta gnälla, ryggen har pajat – punkt slut. Det kommer att gå över så småningom. Jag försöker komma på ett sätt att handla (och få in varorna) efter jobbet men kan bara akuthandla det ab-so-lut nödvändigaste, inte mer än en (1) påse. Den ska jag nog klara att få in. (Jag har tagit med mig kryckan idag, därför kan jag bara bära en kasse.)

Katterna gick ut i morse, och Sigge upptäckte att när det blivit kallare under natten (någon enstaka minusgrad, bara) så har det blivit skare på snön! Woo-hoo! Han kan trippa fram överallt utan att sjunka ner! Antagligen har Siri också upptäckt det, för de små rackarna försvann på en lite längre morgontur, men hann ändå in igen innan jag for till jobbet. 🙂

UPDATE
Alltså, det är faktiskt inte de starka värktabletternas fel, men hela dagen blev så…baklänges?

Det första mötet kopplade jag upp mig på Teams och väntade och väntade och skickade till slut en fråga om mötet hade bytt dag? Nej, mötet var (för ovanlighetens skull) offline, så resten av gänget satt och väntade på mig i ett sammanträdesrum. 😳

Så kom jag tillbaka till kontoret och ser ett meddelande från det andra mötet. Det var flyttat i tid och krockade precis med det första, istället för att vara på em, som det var planerat från början. 😯

Jag håller nog ut till lunch och går sedan hem. Mitt mående och humör påverkas av både ryggen och (framför allt) medicinerna, det är riktiga berg- och dalbanor mellan mina humörsvängningar. Jag gör nog bäst i att hålla mig borta från folk idag. 😳

UPDATE 2
Inte kunde väl jag hålla mig hemma. Jag klämde i mig ett par receptfria värktabletter under lunchen och for tillbaka till jobbet i alla fall. 🙄 Nu hoppas jag att berg- och dalbanorna lugnat ner sig, speciellt tills jag ska handla efter jobbet. (Kanske inte direkt efter jobbet, det brukar vara mycket folk då, men under kvällen.)

Katterna gick ut under lunchen och är – efter en snabb koll på spåraren – på vift på en granntomt, båda två hos samma granne. 😉