Allmänt, Foto

Vårkänslorna försvann

Tja, vad ska man säga? Våren försvann och vintern kom tillbaka. Enda ljuspunkten är att jag åtminstone inte lagt på sommardäcken än, då jag misstänker att det kan bli sådant här väder – med tillhörande före – när vi ska till L på torsdag, J och jag. 🙄 Men snart, snart får vi också grönt och fint! Det ska bara bli några bakslag först.

Eftersom det snöar är det ett par kallgrader, dessutom blåser det så snön virvlar omkring. Inget väder för katterna, men Siri gick ut en snabb sväng i alla fall. Hon behövde patrullera närområdet, men kom in när jag ropade på henne. Sigge jäste i soffan hela tiden, han hade inga planer på att gå ut. Få se hur de gör under lunchen?

Jag såg igår en del av ett program, som tyvärr inte verkar finnas på SVT Play, som handlade om personer med en egenhet jag glömt namnet på. De kunde se hur färger luktade, känna vilken färg bokstäver hade, smaka vilken form en lukt hade – typ. Så fascinerande! Två bröder hade samma egenhet, och den ena förklarade att han inte kunde förstå hur hans bror visste att bokstaven A var grön – den var ju röd! 🙂 Intressant, verkligen intressant.

Det blev ingen handelstur igår – heller – men kanske idag? Jag ändrade middagen till sådant jag hade hemma, så det blir väl Stroganoff idag istället. Om jag verkligen far och handlar… 😳 Just nu är jag drabbad av ingenting-att-ha-på-mig till torsdagen, men det löser jag nog om jag bara tar mig i kragen. Det är inte så att jag är utan kläder, snarare tvärtom. Dock har jag en massa (kläder och annat) som behöver tvättas, där har det tagit stopp.

Nu kom M förbi en snabb sväng och ska kanske befria mig från en uppgift hon gett mig tidigare. Först måste vi bara hitta mailet med uppgiften för att se om den är onödig eller inte. Igår fick jag söka ordentligt i mina mail för att hitta ett som jag visste att jag sett, som jag trodde jag skickat vidare till A. Det hade jag inte, så vi sökte och sökte. Till slut, precis när vi gett upp hoppet, trillade det fram ur gömmorna! Jag har genast skickat det till A, så det hamnar på rätt ställe.