Allmänt

Första fredagen

Det här är första fredagen den här veckan, fast det bara är onsdag idag. 😉 Jag fortsätter med att vara förvirrad och dagvill, men det är ju inget nytt vad gäller mig. Värt att notera är att M var en minut för tidig i morse, när jag skulle ”gomorra” åt henne från altanen. Jag hann dessutom knappt till jobbet så fick jag mitt första besök, som jag smart nog slussade över till grannkontoret – jag är ju för tusan knappt vaken än! Tidiga besök kan Å få ta hand om; hon är alltid här långt före mig på morgnarna, även om jag var extremt tidig (för att vara jag) idag.

Siri kom in i morse, då Sigge gick ut. Hon har varit en sväng ner till älven, ser jag på trackern, gått vägen förbi värmeverket. Han är nu och kollar lägenheterna mitt emot biblioteket; det måste bo en katt där, för han cirklar jämt runt i de trakterna. Jag har fyllt på mat i skålarna, så kanske Siri hinner äta (efter att ha vilat färdigt) innan jag kommer hem och släpper ut henne igen. Då finns ju mat kvar åt Sigge, eftersom han kommer att komma in med mig.

På torsdag får bilen på sommardäcken, så sedan kan jag börja ranta runt igen. 😉 Inte nu för att jag rantar så mycket nuförtiden, men jag är hemskt less att bara sitta hemma. Jo, jag vet, jag har ju vänner i närområdet som jag kan hälsa på, men jag vill se något annat – lite längre bort. Barnbarn eller shopping, en (för mig) ny restaurang, nya småvägar att stanna och fika vid, nu när de tinat fram… Tja, jag är lättroad. 😉 Det är t ex länge sedan jag varit över till finska sidan; det är en liten upplevelse att handla i deras affärer – köpa makkara och sinappi eller varför inte den supergoda yoghurten som smakar äppelpaj? 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *