Allmänt

Intressant

Jag ska göra ett gäng små (korta) filmer idag, att lägga in på jobbets intranät. 🙂 Det är både kul och spännande att få göra något annorlunda, men vi enades om att det är enklast att jag gör dem, för jag ”kan det där”. Jaså?!?

OK, jag har gjort EN film till hjälp åt en medarbetare en gång, men den behöver göras om. *host host harkel* Någon gång i mitt nästa liv, kanske. Den är både lång och har dessutom ett inte helt rumsrent innehåll/ soundtrack, då jag och medarbetaren är vänner även utanför jobbet. Den bör helst inte visas åt någon utomstående. Åtminstone inte med ljudet på… 😳

Dagens väder är mer eller mindre soligt, men inte så varmt som tidigare. I morse var det runt 9 grader ute och 19 grader inne, om jag inte minns fel om vad som stod på termometern när jag gick förbi den. Ingen nederbörd än, i alla fall, och jag tror inte det väntas någon under dagen, heller.

Sigge har varit in och ätit frukost men Siri hade hunnit gå på morgonprommis innan jag steg upp, och hon hann inte komma hem innan jag for till jobbet. Nå, jag slutar tidigt idag så hon behöver inte svälta länge. Planen är att åka förbi affären innan jag far hem, då en del födoämnen behöver fyllas på. Jag ”tankade” på Apoteket igår, så det slipper jag göra idag. 😉

UPDATE
Det blev inga filmer gjorda, av olika anledningar. Bäst är att göra dem i lugn och ro hemma, så jag planerar att ta itu med dem på tisdag. Till dess ska jag ha rafsat ihop det jag behöver för att jobba hemifrån.