Allmänt, Foto

Middagen är klar

Hämtpizza är hur gott som helst, speciellt när jag jobbar långa pass. Igår hann Grillen stänga innan jag tog mig ut från jobbet, så jag åkte till N och köpte två pizzor istället. En Ciao Ciao att äta igår, en Jum Jum som jag sparat till idag.

Sedan slocknade jag på soffan och vaknade några minuter efter 22 – så jag har fått snåla på ciggen för att ha tillräckligt med nikotin i morse. Både Macken och affären stänger kl 22, men de öppnar ju tidigt. Tror ni jag kom ihåg att åka förbi Macken i morse, för att fylla på förrådet av cigg? Nej, precis, så nu vet jag var jag handlar under lunchen.

På tal om att handla, så blev det förstås inte gjort igår heller, men det spelar ingen roll. Jag får göra det ikväll. Eller imorgon. Min lista växer och växer, allt eftersom varorna tar slut därhemma. 🙄 Trots att det är midsommar har jag inga Planer, utan kommer nog att dejta min TV hela helgen.

TV-tittandet blir varvat med tvätt-städ-disk. Jag kommer definitivt inte att dansa runt någon midsommarstång, det är då ett som är säkert. Hoppa ”små grodorna” med mina dåliga knän? Aldrig. Inte utan ambulans på plats. 😆

Katterna satt under altansoffan i morse, två svansar bredvid varandra: en lurvig, en mindre lurvig. 😉 Sedan, när jag rökt färdigt, kom de faktiskt in, båda två. De kanske känner av det spöregn som utlovats (även om jag känner mig tveksam till att det blir mer än en lätt skur, om det alls kommer något regn över huvud taget), så nu får de sova inomhus tills jag kommer hem på lunchen.

UPDATE
Eftersom jag ändå svängde förbi Macken för att köpa cigg, så köpte jag en Mackenmacka också. 😉 Snabbfixad lunch, även om den nya sommarvikarien i kassan inte visste vad som var i mackan (en baguette invirad i plast) så vi fick konsultera en annan anställd för få koll på vad som gömde sig inuti brödet. 😉

Sedan åkte jag hem och konstaterade att ingen katt ens iddes visa sig för mig, jag fick luncha (och röka efter lunchen) alldeles ensam. De väntar nog dåligt väder, för alltid annars står minst en och väntar på att få gå ut. Inget regn än, men grannen – som klippte gräset – hade problem med mängderna av mygg, så regn kan vara på gång. Vi får väl se.